İşte son görüntüsü

Güncelleme Tarihi:

İşte son görüntüsü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2012 00:00

Antalya’daki otel odasında ölü bulunan arabesk fantezi müzik sanatçısı Azer Bülbül’ün (Sübutay Kesgin) ilk belirlemelere göre kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

İŞTE AZER BÜLBÜL'ÜN SON GÖRÜNTÜLERİ / WEB TV

Öğle yemeği için otelden ayrılan Bülbül, saat 15.00 sıralarında bir kadınla 4’üncü kattaki 408 numaralı odaya çıktı. Akşam saatlerinde ise yanında bulunan genç kadın otel lobisini arayarak sanatçının fenalaştığını söyledi. Odaya koşan görevliler, Azer Bülbül (43) için ambulans çağırdı. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri, sanatçı Bülbül’ün hayatını kaybettiğini belirledi. 

AZER BÜLBÜL OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Azer Bülbül’ün fenalaştığında yatağında çıplak olduğu iddia edildi. Polis, Azer Bülbül’ün odasına çıkan ve lobiyi arayan ismi açıklanmayan kadını ifadesine başvurmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürdü.

Haberin Devamı

AZER BÜLBÜL'ÜN YANINDAYDI / WEB TV

SAVCI: YABANCI MADDE YOK

Otopsi yapan Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeraz, yapılan ilk incelemede herhangi bir yabancı maddeye rastlanmadığını anlatırken, "Kalp damarlarından ikisinin tıkalı olduğu belirlendi. Ancak, vücutta herhangi bir yabancı madde olup olmadığı vücuttan alınan örneklerin toksikolojik sonuçlarının gelmesiyle kesin olarak ortaya çıkacak. Bu da en az bir hafta sürer" dedi.

İşte son görüntüsü

SON FOTOĞRAFI Azer Bülbül'ün ölümünden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Azer Bülbül geçen 29 Aralık günü Antalya'da uydudan yayın yapan Akdeniz TV'de yayınlanan Nihat Arslan'a konuk olmuştu.

CENAZESİ YARIN İSTANBUL’DA

Morg önünde bekleyenlerden Azer Bülbül’ün plak şirketi sahibi Suna İlgin ise, cenazenin yarın Esenyurt Camii’nde öğleleyin kılınacak cenaze namazından sonra Esenyurt Mezarlığı’nda toprağa verileceğini söyledi.

Azer Bülbül’ün otelindeki özel eşyaları ve kostümleri, yakınları tarafından morg önüne götürüldü ve İstanbul’a cenaze ile birlikte gidecek bir akrabasının otomobiline yüklendi. Cenazenin saat 18.00’de uçakla İstanbul’a götürüleceği belirtildi.

GERÇEK ADI SÜBUTAY KESGİN

Haberin Devamı

Kars’ta 1969’da dünyaya gelen Azer Bülbül (Sübutay Kesgin), daha sonra ailesiyle birlikte Almanya’ya yerleşti. Müzik yaşantısına ’Garip Yolcu’ albümü ile başlayan Bülbül, daha sonra halk müziği- arabesk tarzında ’Yalan Olur’, ’Ben Sana Vurgunum’, ’Fırat’ gibi albümleri ile müzik yaşantısına devam ederken 1996 yılında çıkardığı ’Ben Babayım’ adlı albümü ile çıkış yakaladı. Bu albümde yer alan ’Yaralandın mı Ey Can’ ve ’Dokunmayın Çok Fenayım’ adlı şarkılarıyla büyük ses getirdi. 15 Şubat 2001 tarihinde evinde kokain partisi düzenlediği için 10 ay hapis cezası alan ve bu cezası paraya çevrilen Bülbül, geçen yıl bir röportajında, "18 ay uyuşturucu tedavisi gördüm. 1.5 yıldır da temizim. Artık o günleri anmak bile istemiyorum" demişti.

Haberin Devamı

"İKİ YILDIR ALKOL BİLE ALMIYORDU" 

Azer Bülbül'ün Müzik Direktörü Mehmet Duran, Bülbül'ün yeni albüm çıkarttığını, o nedenle çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Antalya'da hayatını kaybeden Azer Bülbül'ün cenazesini almak için Adli Tıp Morgu'na gelen müzik direktörü ve plak şirketinin müdürü Mehmet Duran, sanatçının geçen hafta “Duygularım” isimli bir albüm çıkardığını ve albümünün tanıtımı için Antalya'daki bir barda sahne aldığını söyledi. Gece 02.00'de programını bitirdikten sonra Bülbül ile kaldıkları otele geldiğini anlatan Duran, Bülbül'ün kendisine çok yorulduğunu ve telefonunu sessize alıp hemen uyuyacağını söylediğini kaydetti.

Dün öğle saatlerinde uyanarak, kahvaltı yaptığını anlatan Duran, “Normalde Azer Bülbül de o saatlerde uyanırdı. Bir süre sonra uyanmayınca otel yetkililerine sordum. Ardından meraklanınca odasına çıktık. Odaya girdiğimizde üzerinde yorgan vardı. Yorganı çekince morartıları gördüm. Üstü açıktı. Zaten normalde de üstü açık yatardı. Hemen ambulans çağırdık. Bize kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği söylendi” dedi.

Gazetecilerin “Bir kadınla birlikte olduğu ve bu sırada kullandığı bir hap nedeniyle kalp krizi geçirdiği iddia ediliyor?” şeklindeki sorusuna Duran, “Böyle bir şey kesinlikle yok. Hayranları olması normal. Uyuşturucu kullandığı ve bir kadınla birlikte olduğu iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Ölmüş bir insanın arkasından konuşmak doğru değil. İki senedir alkol bile ağzına almıyordu. Adli tıp raporu çıktıktan sonra insanları yargılasınlar” yanıtını verdi.

İşte son görüntüsü

Müzik direktörü Mehmet Duran

“Haftaya İstanbul'da anjiyo olacaktı”

Azer Bülbül'ün bir süredir kalbinde ritm bozukluğu bulunduğu ve kalbinin büyüme yaptığını dile getiren Duran, “Kalbindeki sıkıntı nedeniyle tedavi görmüştü. Haftaya İstanbul'da anjiyo olacaktı. Pazartesi günü İstanbul'a dönüp hem sağlık sorununu halledecek hem de televizyon programlarına çıkarak albümünün tanıtımını yapacaktı. Ama olmadı” dedi.

Azer Bülbül'ün yeni çıkan albümü nedeniyle çok heyecanlı olduğunu ifade eden Duran, “Bana '21 tane albüm yaptım en iyisi buydu' dedi. Bu albümüne çok güveniyordu. 'Karakolluk olurum' isimli şarkısına klip bile çekmiştik. Klibi müzik kanallarında yayınlanacağı için çok heyecanlıydı. Ama bunları göremedi” diye konuştu.

CENAZESİ KALDIRILDI

Haberin Devamı

Şarampol Caddesi’ndeki 3 yıldızlı Mostar Otel’in 4’üncü katındaki odasında ölü bulunan Azer Bülbül’ün cesedi, cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otelden çıkartılarak cenaze aracına konuldu. Cenazesi adli tıp kurumu morguna kaldırılan Bülbül’ün, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsiden sonra belirleneceği bildirildi.

AZER BÜLBÜL ÖLÜ BULUNDU / WEB TV

SEVENLERİ OTELE KOŞTU  

Diğer yandan sanatçının ölüm haberini alan sevenleri otele akın etti. Geçen yıllarda Akdeniz Üniversitesi’nde çıkan olaylara karıştığı gazeteciler tarafından görüntülenen Ömer Ulusoy’un da otele gelenler arasında olduğu görüldü. Otel önünde bekleyen hayranları, savcılık ve polis incelemesinin ardından adli tıp kurumu morguna kaldırılan Bülbül’ün tabutunu taşınmasına da yardım etti.

Haberin Devamı

AZER BÜLBÜL'Ü KAYBETTİK/ WEB TV

SON RÖPORTAJI OLDU

Sanatçı Azer Bülbül, önceki gece programından önce yerel bir gazeteciyle yaptığı söyleşide, ’Antalya’yı tercih etmemin nedeni değerli dostlarım, aile büyüklerim olduğu için ve Antalya’yı çok beğendiğim için buradayım’ demişti. Şimdiye kadar 21 kaset çıkaran Azer Bülbül ’Duygularım’ isimli son kasetinin müjdesini vermişti.

FENALAŞINCA KORKUP ODADAN KAÇTIM İDDİASI

Antalya’da kaldığı otel odasında ölü bulunan sanatçı Azer Bülbül’ün yapılan otopsisinde yaklaşık 13 saat önce hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Polisin odada yaptığı araştırmada cinsel gücü artırıcı özelliği bulunan hap kutusu bulunduğu iddia edildi.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde ifadesine başvurulan Sibel A.’nın, "Ben bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinde garson olarak çalışıyorum. Azer Bülbül’ün tavernada program yaptığını duyunca kendisini dinlemek için oraya gittim. Orada kendisiyle tanıştık ve hayranı olduğumu söyledim. Sonra arkadaş olduk ve programdan sonra birlikte ayrılıp otele gittik. Burada kendisi ne olduğunu bilmediğim bir hap kullandı. Sonrasında birlikte olduk. Bir süre sonra fenalaştı. Bende korktuğum için hemen giyinip odadan hızla ayrıldım. Öldüğünü bilmiyordum" dedi.

Genç kadının sorgusu sürerken cinayet bürosu ekipleri otelin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Görüntülerde sabah saat 04.30 sıralarında Sibel A.’nın hızlı adımlarla otelden ayrıldığı görüldü. İhmal sonucu ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla gözaltında tutulan Sibel A., sağlık kontrolünden geçirildi. Geceyi nezarethanede geçirecek olan genç kadın, yarın adliyeye sevk edilecek.

Polis, otel odasında bulduğu bir kutu dolusu hap incelemek üzere kriminal şube müdürlüğüne teslim edildi. Sanatçı Azer Bülbül’ün Almanya’da yaşayan ailesinin İstanbul’a gelmek üzere yola çıktığı bildirildi.

CENAZESİ İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Antalya’da kaldığı otelde hayatını kaybeden ünlü türkücü Azer Bülbül’ün cenazesi akşam saatlerinde İstanbul’a getirildi.Türk Hava Yolları’nın tarifeli bir uçağı ile 19:45 sıralarında Antalya’dan İstanbul Atatürk Havalimanı’na getirilen ünlü türkücünün cenazesi,uçaktan alınarak THY Kargo Terminali’ne götürüldü.Cenazeyi yakınları teslim aldı.

AZER BÜLBÜL'ÜN CENAZESİ İSTANBUL'A GETİRİLDİ / WEB TV

KADIN SERBEST

Antalya’da dün akşam kaldığı otel odasında ölü bulunan sanatçı Azer Bülbül’ün ölümünde ihmali olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 24 yaşındaki garson kız Sibel A., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede ifadesi alınan Sibel A. nöbetçi savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!