İşte Fatmagül’ün tecavüzcüleri

Güncelleme Tarihi:

İşte Fatmagül’ün tecavüzcüleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2010 03:00

“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde Beren Saat’in oynadığı Fatmagül karakterine tecavüz eden dört genci Engin Akyürek, Engin Öztürk, Kaan Taşaner ve Buğra Gülsoy canlandırıyor.

Haberin Devamı

İŞTE ÇOBAN BİHTER - WEB TV

'FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE' DİZİSİNİN KARAKTERLERİ (FOTO-ANALİZ)

KANAL D’nin yeni yayın döneminde ekrana getireceği iddialı dizilerden “Fatmagül’ün Suçu Ne?”, 16 Eylül’de başlayacak. Dört adamın tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcülerinden biriyle evlenmek zorunda bırakılan köylü kızı Fatmagül’ün hikâyesini anlatan dizide başrolü Beren Saat oynuyor. Ona tecavüz eden gençleri ise Engin Akyürek (Kerim), Engin Öztürk (Selim), Kaan Taşaner (Erdoğan) ve Buğra Gülsoy (Vural) canlandırıyor. Selim karakterinin babasının baskısıyla nişanlandığı gece içki içip sarhoş olan dört arkadaş, kayalıklarda Fatmagül’ü görüyor. Şakayla başlayan kovalamaca, büyük bir trajediye dönüşüyor.
    
Yolları yeniden kesişti

“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde Fatmagül’ün evlenmek zorunda kaldığı tecavüz cüsü Kerim’i, adını “Yabancı Damat” ve “Bir Bulut Olsam” dizileriyle duyuran Engin Akyürek canlandırıyor. Beren Saat ve Engin Akyürek, altı yıl önce yayınlanan “Türkiye’nin Yıldızları” programında da birlikte yarışmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!