Ä°ÅŸte ateÅŸin düÅŸtüÄŸü yerler

Güncelleme Tarihi:

İşte ateşin düştüğü yerler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2012 12:12

Tunceli'de güvenlik güçleriyle teröristler arasında sabaha karşı çıkan çatışmada 1 astsubay ile 2 er şehit oldu. Şehit ateşi Ankara ve İzmir'e düştü. Şehit Jandarma Komando Astsubay Yıldırım Akbulut izine geldiğinde ailesine 'Bugün var yarın yokuz' demişti. Şehit Piyade Onbaşı Mehmet Coşkun Kılıç'ın ise tezkeresine 6 ay vardı.

Haberin Devamı

Ä°ZMÄ°R

"BUGÃœN VAR YARIN YOKUZ"       Â

Tunceli'de teröristlerle girilen çatışmada iki er ile birlikte ÅŸehit olan Jandarma Komando Astsubay Kıdemli ÇavuÅŸ Yıldırım Akbulut'un (23) Ä°zmir'in Bergama Ä°lçesi'ndeki baba ocağına ateÅŸ düştü.  Â

/images/100/0x0/55eaeab9f018fbb8f89ef185
Şehit astsubayın Bergama Tepeköy Köyü'ndeki baba evinde gözyaşları sel oldu. Baba Muharrem ve anne Esma Akbulut'a acı haberi, Bergama Kaymakamı Ahmet Ertan Yücel, Bergama Garnizon Komutanı Hava Savunma Kurmay Albay Halil Çetin verdi. İki çocuğundan birinin şehit olduğunu öğrenen anne Esma Akbulut gözyaşlarına boğuldu. Soğukkanlı olmaya çalışan inşaat işçisi baba Muharrem Akbulut ise "Vatan sağolsun" diyebildi.

TUNCELİ'DE ÇATIŞMA: ÜÇ ŞEHİT

Haberin Devamı

ÅžEHÄ°DÄ°N BABA OCAÄžINDA YAS / WEB TV Â

Åžehidin halası Senem Cankurt, "15 gün izne gelmiÅŸti. Bana, `Ölümlü dünya. Bugün var, yarın yokuz. Başımıza ne geleceÄŸi belli deÄŸil' diyerek, kendi elleri ile börek ve çay ikram etmiÅŸti. Sanki ÅŸehit olacağı içine doÄŸmuÅŸ gibiydi" diyerek, gözyaşı, döktü. Åžehit astsubayın evi taziye ziyaretine gelen yakınlarının akınına uÄŸradı. Åžehit erin evine Türk bayrağı asıldı. Akbulut'un Tepeköy'ün ikinci ÅŸehidi olduÄŸu öğrenildi.     Â

Henüz 10 aylık olan "Barlas" isminde bir oğlu bulunan şehit Akbulut'un eşi 23 yaşındaki Pelin Akbulut'a (23) ise kara haber Ankara Gölbaşı'ndaki evinde verildi. Şehit astsubay Akbulut'un cenazesinin yarın Tepeköy Köyü'ne getirilerek toprağa verileceği bildirildi.

İŞTE ÇATIŞMANIN YAŞANDIĞI BÖLGE / WEB TV

ANKARA

TEZKERESÄ°NE 6 AY VARDI

/images/100/0x0/55eaeab9f018fbb8f89ef187
Tunceli'deki çatışmada şehit düşen askerlerden  Piyade Onbaşı Mehmet Coşkun Kılıç'ın Ankara'daki evinde büyük üzüntü yaşanıyor. Merkez Komutanlığından askeri yetkililer, Tunceli kırsalında gece  saatlerinde arazi arama tarama faaliyetleri yürüten güvenlik güçleri ile  teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Kılıç'ın ailesinin Etlik'teki  evine sağlık ekipleriyle geldi.

Haberin Devamı

Oğlunun şehit olduğu haberini alan anne Fatma Kılıç, büyük üzüntü yaşadı.  Ankara Hali'nde çalışan şehit babası Satılmış Kılıç da oğlunun şehit düştüğü  haberini almasının ardından eve geldiğinde öğrendi. Bu arada, şehit Mehmet Coşkun Kılıç'ın nişanlı olduğu ve tezkeresine  yaklaşık 6 ay kaldığı öğrenildi.

HAKKARİLİ ŞEHİDİN EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ / WEB TV 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!