İşte AĞİT trafiği

Güncelleme Tarihi:

İşte AĞİT trafiği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

17-18-19 Kasım tarihlerinde AGIT Konferansı süresince kapanacak yollar ve alternatif yollar

Taksim Mete Kavşağından (Ceylan Otel önü) Açıkhava Tiyatrosu istikametine Taşkışla Caddesi trafiğe kapatılacak. Bu istikameti kullanacak olan sürücüler Mete Kavşağı - Divan Kavşağı - Cumhuriyet Caddesi - Nişantaşı güzergahını kullanacaklar.

Harbiye Orduevi ışıklardan Hilton Otel istikametine akım verilmeyecek. Bu istikamete gidecek araçlar Valikonağı Caddesi istikametini kullanacaklar.

Valikonağı Caddesi'nden Abdi İpekçi Caddesi'ne akım verilmeyecek. Bu istikameti kullanacak olan sürücüler Nişantaşı Kavşağı - Valikonağı altbaşı ve Rumeli Caddesi istikametini kullanacaklar.

Maçka Maden Fakültesi ışıklardan ve Spor Caddesi'nden gelen akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecek. Bayıldım Caddesi trafiğe kapatılacak. Bu istikameti kullanacak olan sürücüler Teşvikiye Caddesi - Nişantaşı Kavşağı istikametini kullanacaklar.

Spor Caddesi’nden Swissotel istikametine akım verilmeyecek. Bu istikameti kullanacak olanlar Teşvikiye - Nişantaşı istikametini kullanacaklar.

Lunapark Kavşağı’ndan (Bayıldım altkavşağı) Swissotel istikametine ve Maçka Adilbaba Kavşağı istikametine akım verilmeyecek. Bu istikameti kullanacak olan sürücüler İnönü Stadı arkası kavşağı - Mete Kavşağı - Divan Kavşağı - Cumhuriyet Caddesi istikametini kullanacaklar.

Ortaköy Meydanı ile Beşiktaş Meydanı arası Çırağan Caddesi trafiğe kapatılacak. Ortaköy'den Beşiktaş istikametine gitmek isteyen sürücüler Ortaköy Dereboyu Caddesi - Palangalar Caddesi - Balmumcu istikametini; Beşiktaş'tan Ortaköy istikametine gitmek isteyen sürücüler Beşiktaş'tan Barbaros Bulvarı istikametini; Saitçiftçi'den Beşiktaş istikametine gitmek isteyen sürücüler Saitçiftçi'den Ihlamur istikametini; Zincirlikuyu ve Balmumcu istikametinden Beşiktaş istikametine gitmek isteyen sürücüler E-5 Kuzey Yol - Yıldız Posta ve Ihlamur Caddeleri istikametini kullanacaklar.

Haberin Devamı

Karaköy - Dolmabahçe istikametinden Beşiktaş istikametine Kadırgalar altbaşından Dolmabahçe Caddesi trafiğe kapatılacak. Dolmabahçe'den Beşiktaş istikametine gitmek isteyen sürücüler Kadırgalar altbaşı - Bayıldım altbaşı - Stad arkası - Mete Kavşağı - Divan Kavşağı - Dolapdere veya Cumhuriyet Caddesi'ni kullanacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!