İşte 9 yıllık kocamın düğün fotoğrafları

Güncelleme Tarihi:

İşte 9 yıllık kocamın düğün fotoğrafları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2012 00:00

Bir süredir ayrı yaşadığı kocasının yeniden evlendiğini duyan öğretim görevlisi, boşanma davası açtı. İki düğünün fotoğraflarını da delil olarak sunan kadın, oğlunun velayetini, 250 bin lira tazminatla nafaka istedi.

Haberin Devamı

BURSA’da Uludağ Üniversitesi’nde öğretim görevlisi 35 yaşındaki Arzu A., bir süredir ayrı yaşadığı kendisiyle aynı yaşta olan 9 yıllık eşi Vural A.’nın, başka bir kadınla düğün yaptığını öğrenince şoke oldu. Bursa’da 5 Mayıs 2003’te evlenen Arzu ve Vural A. çiftinin bir yıl sonra oğulları dünyaya geldi. Eşiyle sorunlar yaşadığını ifade eden sebze komisyoncusu Vural A., 2009 yılının şubat ayında Bursa 2’nci Aile Mahkemesi’ne boşanma davası açtı. Aynı yılın ekim ayında kararını veren mahkeme, Arzu A.’nın kusurlu olduğu ispat edilemediği için boşanma davasının reddine karar verdi.

DÜĞÜNDEN FOTOĞRAFLAR

DÜĞÜNÜ AYNI OTELDE YAPMIŞ

Oğlu ile birlikte eşinden ayrı yaşamaya başlayan Arzu A. birkaç ay önce bir arkadaşından, eşinin Tuğba Ç. isimli kadınla geçen yıl mayıs ayında evlendiğini, hamile olan Tuğba Ç. ile eşinin düğününün, kendi düğünlerini yaptıkları otelde gerçekleştiğini duyunca şoke oldu. Arzu A., avukatı aracılığıyla Bursa 5’inci Aile Mahkemesi’ne Vural A.’ya boşanma davası açtı. Kocasının kendisi ve sevgilisi ile yaptığı düğün fotoğrafını dava dosyasına kanıt olarak koyan Arzu A., kocasından 100 bin TL’si maddi 150 bin TL’si manevi olmak üzere toplam 250 bin TL tazminat, aylık bin TL nafaka ve oğlunun velayetini istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!