İstanbul'u Dinliyorum

Güncelleme Tarihi:

İstanbulu Dinliyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 1999 00:00

Nilgün GEDİKOĞLU
Haberin Devamı

Başkan kolları sıvayınca

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlediği yemekli toplantıya beklenenin üzerinde ilgi olunca hem salon yetmedi hem servis elemanı. Toplantıya gelenler Belediye Kültür Merkezi'ne sığmayınca iki ayrı salon daha hazırlanan günde Başkan Recep Koral da kollarını sıvayarak servis elemanlarına yardım etti.

Bu davranışı öğretmenler tarafından dakikalarca alkışlanan Başkan Koral 'eğitimcilere hizmeti en yüce görev biliyoruz' diyerek öğretmenlerin gününü kutladı.

YÖNETENLERİN DİKKATİNE

Elektrikler haftada dört gün kesik

HALKALI

Halkalı'ya bağlı Bayramtepe semtinde oturduğunu ifade eden bir okurumuz, semt sakinlerinin ortak bir sorununu dile getirmiş: Kış mevsimi kendisini hissetirmeye başlamasıyla semtlerinde elektrik sorununun başladığını anlatan okurumuz, haftada en az dört gün boyunca kesintinin yaşandığını belirterek kronikleşen bu soruna kalıcı çözüm getirilmesini istiyor.

Durak farkedilmiyor

BOSTANCI

Bostancı'dan bir faks aldık. İşyerleri Bostancı Bağdat Caddesi üzerinde, Bostancı Karakolu'na 50 metre kala Emniyet otobüs durağının arkasındaki 561 no.'lu binada olan okurlarımız, binalarının önündeki trafik cebinde yer alan İETT otobüs durağının farkedilmediğini belirtiyorlar. 20-25 metre uzunluğundaki cepte bulunan durak, cepteki direğin üzerindeki reklam panoları yüzünden görülmüyormuş. Bu nedenle, araç sahipleri burayı park için ayrılmış cep sanarak araçları park ediyorlarmış.

Okurlarımız, durak için camekanlı bir bekleme biriminin konulmasını istiyorlar.

Bu direği kaldırın

AVCILAR

Avcılar’dan arayan bir okurumuz, Dr. Sadık Ahmet Caddesi ile eski Londra Asfaltı'nın birleştiği köşede, bundan 10 gün önce bir TIR'ın çarpması sonucu devrilen elektrik direğinin hala yolun ortasında durduğunu anlattı. Okurumuz, birçok kez ilçe belediyesine ve TEK'e şikayette bulunulmasına karşın direğin devrildieği yerde bırakıldığını bildirdi.

Yönetenlerin dikkatine...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!