İstanbul'da su kesintisi

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda su kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2007 13:19

İstanbul'da 25 Mart Pazar ile 29 Mart Perşembe günleri arasında bazı semtlerde su kesintisi yapılacak.

Haberin Devamı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesince yaptırılan “İstanbul Avrupa Yakası Genelinde Yol Düzenleme ve Ortak Altyapı İnşaatı” kapsımında bazı semtlere 48 saat süreyle su verilemeyecek.

Buna göre, 27 Mart salı günü saat 08.00 ile 29 Mart perşembe günü saat 08.00 saatleri arasında, Bayrampaşa'da Yenidoğan, Orta, Vatan, Terazidere, Altıntepsi ve Maltepe mahallelerinde, Zeytinburnu'nda ise Davut Mahallesi'nin bir kısmına su verilemeyecek.

Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Eski Edirne Kavşağı-Hacı Şükrü İstasyonu arası kavşak inşaatı sahasında da isale hattında deplase bağlantı çalışması nedeniyle 24 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.

Buna göre, 27 Mart Salı günü saat 08.00 ile 28 Mart Perşembe günü saat 08.00 saatleri arasında, Gaziosmanpaşa'da Barbaros Hayrettin, Cevatpaşa, Karadeniz, Cumhuriyet, Uğur Mumcu, Yunus Emre, Gazi, Zübeyde Hanım, Sultançiftliği 50. ve 75. Yıl mahalleleri, Karayolları, Esentepe ve Metris Cezaevi'ne su verilemeyecek.

ANADOLU YAKASI

Anadolu Yakası'nda ise Türkiye Elektrik İletim A.Ş. tarafından Dudullu Trafo Merkezi'nde yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle 25 Mart pazar günü 05.00-13.00 saatleri arasında, Ümraniye'de Ferhatpaşa, Ihlamur Kuyu, Yeni Çamlıca, Yukarı Duddullu, Esenşehir, İmes Sanayi Sitesi, Dudullu Organize Sanayi Sitesi'ne, 'Kadıköy'de Kayışdağı, Küçükbakkalköy, İnönü, Atatürk mahallelerine ve Maltepe'de Fındıklı Mahallesi'nde su kesintisi uygulanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!