İstanbul'da su kesintisi

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda su kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2006 15:33

Büyükçekmece-Sefaköy ve Dudullu-Kozyatağı ana isale hattında yapılacak bağlantı çalışmaları nedeniyle 22 Ağustos Salı günü saat 06.00 ile 23 Ağustos Çarşamba günü saat 12.00 arasında 30 saat süreyle bazı semtlere su verilemeyecek.

Haberin Devamı

İSKİ'den yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Haramidere-TEM bağlantı yolları inşaatı güzergahında deplase edilen 1.850 milimetrelik Büyükçekmece-Sefaköy ana isale hattı ile Kurbağalıdere ıslah çalışmaları kapsamında deplase edilen 1000 milimetrelik Dudullu-Kozyatağı ana isale hattının, mevcut sisteme bağlantısının yapılacağı bildirildi.

Bu nedenle bazı semtlere su verilemeyecek şöyle:

Avrupa Yakası: Büyükçekmece, Beylikdüzü, Kıraç, Esenyurt, Bahçeşehir, Avcılar, Yakuplu, Gürpınar, Mimarsinan, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, Selimpaşa, Çatalca ve Küçükçekmece'nin bir kısmı.

Anadolu Yakası: Kozyatağı, Suadiye, Erenköy, Caddebostan, Şaşkınbakkal, Feneryolu, Kızıltoprak, Göztepe, Sahrayıcedid, Kazazker, İçerenköy, Barbaros Mahallesi, Yenisahra, Küçükbakkalköy ve Ataşehir'in bir kısmı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!