İstanbul'da günboyu elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda günboyu elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

İSTANBUL - Yıllık bakım çalışmaları nedeniyle, Anadolu Yakası'ndaki bazı semtlere 12 hazirana kadar 6 saat süreyle elektrik verilemeyecek. Aktaş Elektrik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, 09.00-15.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek yerler şöyle:

3 Haziran: Erdede ve Şişli Sanayi Siteleri, Özel Koç Lisesi, Maltepe'de un fabrikası civarı. Bağlarbaşı Toprak Sitesi civarı, Kızıltoprak İstasyon Caddesi.

4 Haziran: Kadıköy Efes Çarşısı, Pendik'te eski belediye, Okmen Pasajı ile Sümbül Sokak. Ataşehir Parlar İş Merkezi, Yukarı Dudullu Kıbrıs Caddesi, BulgurluBağlaryolu ve Sarıgazi Sokak. Beylerbeyi Fidanlık, Beybeyi Sarayı ve İskele Caddesi.

5 Haziran: Çakmak İkbal Caddesi, Şahinkent 89 Yapı Kooperatifi, Semih Sancar Caddesi. Çekmeköy Atakent Konut Yapı Kooperatifi, MaltepeMeltem Sitesi. Burhaniye Mahallesi Nuribey Caddesi, Aziziye Caddesi, Abdullahağa Caddesi Taş Ocağı Yolu civarı. Esatpaşa Caddesi Ekşioğlu Uygarkent, Acarlar Sitesi, Küçükbakkalköy Emekevler Mahallesi, Fnerbahçe Selahattin Pınar Sokak ve civarı.

6 Haziran: Kadıköy Ahmet Mithat Caddesi ve civarı, Tevfik Bey Sokakve civarı, Pendik Anı Sitesi ve civarı, Pendik Veteriner Fakültesi ve civarı. Yukarı Çamlıca Acarlar Sitesi, Liderkent ve civarı, İlkadım Kooperatifi, Klima Sitesi ve civarı. Ümraniye Güven Sanayi Sitesi, Güven Sanayi ve Özentaş Sitesi ile civarı. Vaniköy Caddesi, Kavala villaları ve civarı, Çekmeköy meydanı ve civarı.

7 Haziran: Dudullu Semih Sancar Caddesi ve civarı, Maltepe Süreyyapaşa Plajı ve civarı, Serap Caddesi, Maltepe Bağdat Caddesi Merkez Camii ve civarı. Bostancı Mithat Paşa Caddesi, Reşit Paşa Caddesi, Sarıçiçek Caddesive civarı. Pendik Akvaryum karşısı Altın İnşaat, Palmiye Sokak, Somtaş Sitesi,Mevlütbey Sitesi ve civarı. Kadıköy Feneryolu Sokak, Demiryolu Sokak, Burç Sitesi ve civarı.

8 Haziran: Kadıköy Muhtarpaşa Sokak ve sabit pazar civarı, BostancıDursunbey Caddesi ve civarı. Ümraniye Koç Holding İş Merkezi. Maltepe Atatürk Caddesi ve civarı. Dudullu Köroğlu Caddesi, Çavuşbaşı Fatih Caddesi.

9 Haziran: İdealtepe Namık Kemal Caddesi ve civarı, Vaniköy Sultan Murat Mahallesi ve civarı, Ümraniye Ayazma Caddesi, Bulgrlu Libadiye Caddesi, Ferah Mahallesi Ulus Sitesi. Bostancı Ferhatpaşa Mahallesi G-31, G-22 ve G-65 Sokakları ve civarı. Küçükbakkalköy Çobantur ve civarı, Kadıköy Sarayönü Caddesi vecivarı, Kayışdağı Caddesi ve civarı.

10 Haziran: Kadıköy Kayışdağı Caddesi İş Bankası İkramiye Evleri vecivarı, Yalı Mahallesi Muhtarlık ve civarı. Ümraniye Merdivenköy Soyak Siteleri, Vaniköy Kaldırım Caddesi, Lekeci Nuri Caddesi ve civarı.

11 Haziran: Maltepe Soner Sokak ve Gülsuyu Kavşağı altı ve civarı. Kuleli Askeri Lisesi, Vaniköy Caddesi ve civarı. Ümraniye Fatih Sanayi Sitesi, Siteyolu Genç Kayalar, Siteyolu Ayşe Tuğcu İş Merkezi. Yenidoğan Mehtap ve Fatih Caddeleri, Mimar Sinan Bulvarı. Paşaköy içi, Samandıra Belediyesi karşısı, Kadıköy Kayışdağı Yolu Metal İş Merkezi, Merdivenköy Yolu ve Tevfik Fikret Caddesi ile SSK Göztepe Eğitim Hastanesi.

12 Haziran: Küçükbakkalköy Kastelli İş Merkezi, Ferhatpaşa Cengiz Topel Caddesi, Işıklar Caddesi ve Çiçekkent mezarlık civarı. Libadiye Caddesi Soyak içi, Ünalan Caddesi Bağlariçi Yapı Kooperatifi. Kandilli Rasathanesi, Çengelköy Evleri ve civarı, MaltepeTekel Blokları.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!