İstanbul'da fabrika yangını!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2021 01:13

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan kağıt ve ambalaj fabrikasında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Saat 00.00 sıralarında başlayan yangın 5 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre yangında her hangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Haberin Devamı

Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Basın Ekspres Caddesi'nde yaklaşık 5 bin metrekare alana kurulu tek katlı kağıt ambalaj fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Çok sayıda itfaiye ekibi, alevlerin büyüdüğü yangına müdahale etmeye başladı. Bu sırada fabrikada çalışan işçiler de iş yerine gelerek malzemeleri kurtarmaya çalıştı.

İstanbulda fabrika yangını

İtfaiye ekiplerinin suyunun bitmesi üzerine müdahaleye bir süre ara verildi. Bu duruma tepki gösteren fabrika ortağı Ufuk Civelek, iş arkadaşları tarafından sakinleştirildi.

Çevredeki ilçe belediyelerden su tankeri istenmesi üzerine Küçükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar ve Başakşehir belediyelerinden gelen tankerler çalışmalara destek verdi.
İstanbulda fabrika yangını


YANGIN KONTROL ALTINA  ALINDI

İstanbul'un bir çok ilçesinden gelen itfaiye ekipleri 5 saat boyunca yangına 3 koldan müdahale etti.

Haberin Devamı

Yangın 5 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürerken yangında her hangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

İstanbulda fabrika yangını



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!