İstanbul'da bugün hangi yollar kapalı? İşte 15 Temmuz'da kapatılacak yollar ve alternatif yol güzergahları

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda bugün hangi yollar kapalı İşte 15 Temmuzda kapatılacak yollar ve alternatif yol güzergahları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2020 03:02

İstanbul'da bugün hangi yollar kapalı? 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü kapsamında, İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbullu sürücüler, Kuleli Askeri Lisesi Yerleşkesinde yapılacak etkinliklerden dolayı bugün saat 19.00’dan itibaren alternatif yol güzergahlarını kullanabilecekler. 15 Temmuz'da trafiğe kapatılacak olan yollarda, araç geçişine izin verilmeyecek. İşte, 15 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlarıyla ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

15 Temmuz'da kapalı tutulacak yollar, İstanbul'daki araç sürücülerinin gündemine geldi. 15 Temmuz alternatif yol güzergahlarına göre hareket edecek olan sürücüler, bugün kapalı olan yolların listesini öğrenmek istiyor. Yapılan açıklamaya göre, bugün Kuleli Caddesi, Vaniköy Caddesi, Yamaçlı Sokak, Al Zambak Sokak ve Kaldırım Caddesiyle Yalnız Selvi Caddesi kesişimi Çengelköy istikametine araç geçişine izin verilmeyecek.

15 TEMMUZ'DA (BUGÜN) HANGİ YOLLAR KAPALI?

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü kapsamında Kuleli Askeri Lisesi Yerleşkesinde yapılacak etkinliklerden dolayı bugün saat 19.00’dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Trafiğe kapatılacak yollar, Kuleli Caddesi, Vaniköy Caddesi, Yamaçlı Sokak, Al Zambak Sokak ve Kaldırım Caddesiyle Yalnız Selvi Caddesi kesişimi Çengelköy istikametine araç geçişine izin verilmeyecek.

Haberin Devamı

ALTERNATİF YOLLAR HANGİLERİ?

Trafiğe kapalı olacak yollara alternatif olarak sunulan yollar ise, Üsküdar Sahilyolu istikametinde Albay Üçer Sokak, Havacı Sokak, Şekip Ayhan Özışık Sokak, Mehmet Çavuş Sokak, Mor Salkım Sokak, Reşadiye Sokak ve Hür Sokak kullanılacak.

Beykoz istikametine gitmek isteyenlerin kullanabileceği alternatif yollar ise Güzeltepe Caddesi ve Prof. Dr. Beynun Akyavaş Caddesi olacak.

İETT otobüsleri ve büyük araçlar alternatif yol olarak Çengelköy Caddesi, Güzeltepe Caddesi, Beynun Akyavaş Caddesi, Bosna Bulvarı, Zübeyde Hanım Caddesi, Kaldırım Caddesi, Rasathane Caddesi, Hekimbaşı Çiftlik Caddesi ve Sadri Alışık Caddesini Takiben Sahil yolunu kullanabilecekler.

 

BAKMADAN GEÇME!