İstanbul'da 2 ses bombası patladı!

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda 2 ses bombası patladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 08:50

İstanbul'da dün akşam önce Mecidiyeköy'de bir ses bombası patladı, 3 kişi yaralandı. Daha sonra ise Şişli'deki Piyalepaşa Katı Aktarma İstasyonu'nda çöp aracında yapılan boşaltım sırasında bir patlama meydana geldi. İlk incelemelerde patlamaya ses bombasının yol açtığı belirlendi.

Haberin Devamı

İstanbul'da dün akşam 20.45 sularında Mecidiyeköy Yolu Caddesinde bulunan üst geçide yakın bir yerde ses bombası patladı. Patlama sonucu 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılardan 2'si Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 1'i ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Haberin Devamı

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alarak, incelemelerde bulundu.Patlama nedeniyle trafiğe kapatılan yol, incelemelerin tamamlanmasının ardından açıldı.

KAMYONDA SES BOMBASI PATLADI

Saat 23.00 sularında ise Şişli'de bulunan Piyalepaşa Baruthane Katı Atık Aktarma İstasyonu’nda çöp aracında yapılan boşaltım sırasında büyük gürültüyle patlama meydana geldi. Ölen ve yaralananın olmadığı patlama merkezde çalışanlara korkulu anlar yaşattı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken ilk incelemelerde patlamaya ses bombasının yol açtığı anlaşıldı.

Fatih Belediyesi’ne ait çöp aracı topladığı çöpleri, Piyalepaşa Baruthane Katı Atık Aktarma İstasyonu’na saat 23.00 sıralarında boşalttığı sırada, büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Aracın sürücüsü ve istasyonda bulunan çalışanlar arasında korkuya neden olan patlama polise haber verildi.

Haberin Devamı

Olay yerine sevk edilen bomba imha uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri araç ve çevresinde incelemelerde bulundu. Yapılan ilk incelemelerde, araca ve çevreye zarar vermediği anlaşılan patlamaya ses bombasının yol açtığının belirlendiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!