İstanbul'a ne zaman kar yağacak? İşte Meteoroloji'den gelen en son bilgiler

Güncelleme Tarihi:

İstanbula ne zaman kar yağacak İşte Meteorolojiden gelen en son bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2021 11:15

Trakya'da kar yağışı etkili oluyor. Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgasının etkisine giren Trakya'da kar yağışı başladı. Bu gelişmenin ardından kar yağışının İstanbul'a ne zaman geleceği merak konusu oldu. Peki, İstanbul'a ne zaman kar yağacak?

Haberin Devamı

İstanbul'da karla karışık yağmur bekleniyor. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son tahmin ve değerlendirmelere göre, Marmara Bölgesi'nde çok bulutlu hava bekleniyor. İstanbul'un batı kesimleri ile akşam il genelinde karla karışık yağmur tahmin ediliyor. İşte, 27- 28 Ocak için Meteoroloji'den gelen en son bilgiler...

Bölgenin Trakya kesiminde kar, İstanbul'un batı kesimleri ile akşam il genelinde ve bölgenin doğusunda karla karışık yağmur tahmin ediliyor.

Yağışların, gece kar şeklinde olması öngörülüyor. Kar yağışının Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde sabah yoğun olması bekleniyor.

Sıcaklıkların hissedilir derecede azalacağı bölgede rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Kuvvetli kar ve rüzgar nedeniyle olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Öte yandan Silivri'nin yüksek kesimlerinde sabahtan itibaren kar yağışı başladı. İlçe merkezinde ise karla karışık yağmur görülüyor.

İstanbula ne zaman kar yağacak İşte Meteorolojiden gelen en son bilgiler

İstanbula ne zaman kar yağacak İşte Meteorolojiden gelen en son bilgiler

 

BAKMADAN GEÇME!