İstanbul trafiğinde bayram yoğunluğu

Güncelleme Tarihi:

İstanbul trafiğinde bayram yoğunluğu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 22:19

İstanbul'da bayram tatili dolayısıyla memleketlerine gitmek için akşam saatlerinde yola çıkan vatandaşlar, Ankara istikameti, TEM Sultangazi sapağından, FSM Köprüsü çıkışına kadar trafik yoğunluğu oluşturdu. İstanbul'da her bayram öncesi yaşanan trafik yoğunluğu bugün akşam saatlerinden itibaren başladı.

Haberin Devamı

9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla birlikte memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar özellikle TEM Ankara istikameti Sultangazi mevkiinden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün çıkışına kadar trafik yoğunluğuna takıldı.

Edirne istikametinde ise trafik Bağcılar Yüzyıl Köprüsü'nden başlayıp Mahmutbey gişelerine kadar devam ediyor.

D100 Ankara istikameti trafikse Şişli Perpa mevkiinden başlayıp Boğaziçi Köprüsü çıkışına kadar sıkışık seyrediyor.

OTOGARDA BAYRAM YOĞUNLUĞU
ESENLER’deki Büyük İstanbul Otogarı’nda bayram yoğunluğu başladı. Otobüs firmaları ek seferler başlattı. Bazı yolcular bilet bulmakta zorlanırken, bazıları ise uçak bileti bulamadığı için otogara yöneldi.

Bir otobüs firması yetkilisi Mehmet Coşkun, bayram tatili için oluşan yoğunluk nedeniyle 130 ek sefer düzenlediklerini söyledi. Coşkun, "Bayram nedeniyle aşırı yoğunluk başladı. Önceden 200 otobüs kaldırıyorduk. Ancak bayram tatili nedeniyle bu sayı 330’a yükseldi. Yolcuların yoğun talebi var. Bu talebi elimizden geldiği kadar karşılamaya çalışıyoruz" dedi. Yolcu aldıktan sonra otogardan çıkmak için gişelerde sırada beklemek durumunda kalan otobüs sürücüleri ise trafik yoğunluğundan şikayetçi. / Süleyman KAYA - İbrahim AKTÜRK - DHA

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!