İstanbul Sokakları'nın 7. yeni bölüm fragmanında beklenmeyen gelişme!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Sokaklarının 7. yeni bölüm fragmanında beklenmeyen gelişme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 09:30

İstanbul Sokakları'ndan olay yaratacak 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizinin yeni bölümünde duygu yüklü sahneler izleyicilerle olacak. Caner Cindoruk, Gizem Karaca gibi başarılı oyuncuların yer aldığı İstanbul Sokakları yeni bölümüyle pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. İşte İstanbul Sokakları'nın yeni bölüm fragmanı

Ekranların yeni dizisi İstanbul Sokakları yeni bölümü ile ekrana gelecek. Güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü hikayesiyle dikkat çeken İstanbul Sokakları bu hafta yine çok konuşulacak. 7. yeni bölüm fragmanı yayınlanan İstanbul Sokakları'nda bu hafta neler yaşanacak haberimizde..

Haberin Devamı

Senaryosunu Zülküf Yücel ve Zehra Yücel'in kaleme aldığı İstanbul Sokakları'nın başrollerinde Rıza Kocaoğlu, Naz Elmas, Gizem Karaca ve Caner Cindoruk yer alıyor. 

İSTANBUL SOKAKLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

5. bölümde Nazlı'yı alıkoyan Cemil, kimsenin bilmediği bir yerde istediği olana dek tutsak etmeye devam eder. Sibel'in getirilmesi durumunda Nazlı'yı bırakacağını söyleyen Cemil, Fırat'tan bu atılımı beklemektedir.
Fırat ise bunu kabul etmemiş, Saltuk ve Mestan ile birlikte Nazlı'nın kaçırıldığı yeri bulmak için harekete geçmiştir. Sibel ise kendisini bu konuda sorumlu hissetmiş ve Fırat'ın haberi olmadan Cemil'e çoktan teslim olmuştur.
Kozları eline geçiren Cemil, bu kez hem Nazlı'yı hem de Sibel'i esir tutmaya ve bırakmamaya niyetlidir. Cemil'in intikam kararı ise çok daha korkutucudur.

Haberin Devamı

 İstanbul Sokakları 4. bölümde ise; Cemil Refik'i tehdit ederek Fırat'ın yanında işe girmesini ve kendisi için muhbirlik yapmasını ister. Nazlı babasını katil olmakla suçlayan Fırat'tan uzak durmaya çalışsa da kalbine yenik düşüp kendini Fırat'ın yanında bulur. Bu arada Fırat'ın kardeşi Ece annesinin Cemil tarafından öldürüldüğünü öğrenir. intikam alması için abisine baskı yapmaya başlar. Diğer tarafta Sibel Fırat'ın şirketine sarhoş halde gelip bütün geceyi orada geçirir. Bunu öğrenen Cemil intikamını Nazlı'yla alacaktır.


 İSTANBUL SOKAKLARI 7. BÖLÜM FRAGMANI

 

FIRAT NAZLI'YA KARŞI OLAN HİSLERİNİ SÖYLÜYOR!

İSTANBUL SOKAKLARI  DİZİSİNİN KONUSU

Nazlı doğuştan itibaren kalp büyümesi hastalığından muzdarip, 24 yaşında güzeller güzeli bir kızdır. Hastalığının tek çaresi kalp nakli yapılmasıdır. Lakin bu gerçeği bir tek babası bilmekte fakat kızına nakledilecek bir kalp bulamadığı için ona söyleyememektedir. Tam da bu sırada bir inşaat şirketinin sahibi olan Fırat'la tanışır. Birbirlerine aşık olurlar. Ancak onların aşkı en acı ve talihsiz olanıdır. Nazlı ve Fırat aşk dolu tek bir gecenin sonunda ayrılmak zorunda kalır.

Çünkü Nazlı bir gün önce kalp nakli yapılmazsa öleceğini öğrenmiştir. İşte tam da bu anda Nazlının babası Refik’in aklına bir fikir gelir; kızını yaşatmak için katil olmayı göze alacaktır. Hem kendini hem de daha önceden Nazlının durumuna üzülüp kalbini bağışlamış olan patronu Şükriye hanımı öldürmek için bilerek bir araba kazası yapar. Arabanın frenleriyle oynamıştır. Nazlı ikinci bir şans ele etmiş olmanın verdiği heyecanla hemen aşık olduğu adama yani Fırat'a koşar. Oysa ki aşkları daha da imkansız hale gelmiştir. Sonunda kazananı olmayan, acı dolu bir mücadele haline gelir kahramanlarımızın hayatı. Ve Nazlı'yla Fırat'ın ölümsüz aşkı geriye kalan tek gerçektir...

Haberin Devamı

İSTANBUL SOKAKLARI DİZİSİNİN  OYUNCULARI

Gizem Karaca - Nazlı
Caner Cindoruk - Fırat
Rıza Kocaoğlu - Cemil
Naz Elmas - Sibel
Derya Alabora - Mualla
Mehmet Çevik - Refik
Yıldız Kültür - Fırat'ın annesi
Mine Teber - Afet
Sitare Akbaş - İffet

HİKAYE & KÜNYE

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı "İstanbul Sokakları" dizisinin senaryosunu ise Zülküf Yücel ve Zehra Yücel kaleme alıyor.

Show TV'de yayınlanacak İstanbul Sokakları dizisinin başrollerini; Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Rıza Kocaoğlu ve Naz Elmas paylaşıyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda ise Derya Alabora, Mehmet Çevik, Yıldız Kültür, Mine Teber ve Sitare Akbaş yer alıyor..

 

BAKMADAN GEÇME!