İstanbul, Ankara ve İzmir'de yarın hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Ankara ve İzmirde yarın hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 09:10

Hafta başından itibaren soğuyan havalar vatandaşların ilerleyen günlerde sıcaklıkların daha fazla azalıp azalmayacağını merak etmesine neden oluyor. Geçtiğimiz hafta yüksek sıcaklıklar ile geçerken bu hafta başından itibaren sıcaklıklar normale döndü. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de yarın hava durumu nasıl olacak? 25 Şubat Perşembe günü yağış bekleniyor mu? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir'de yer yer yağış olmuş ve hava sıcaklıkları azalmıştı. Hafta başında bazı illerde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verilmesiyle beraber vatandaş kar yağışının olup olmayacağını merak etmeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminine göre önümüzdeki günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de kar yağışı beklenmiyor. Ancak hava sıcaklıklarında düşüş olması beklenmekte.

İSTANBUL SAĞANAK YAĞIŞIN ETKİSİ ALTINA GİRECEK

Hafta sonundan itibaren hava sıcaklıklarının düştüğü İstanbul’da şu dakikalarda 13 derece ile çok bulutlu bir hava hakim. Günün ilerleyen saatlerinde sağanak yağış beklenirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre İstanbul’da yarın da sağanak yağış etkisini gösterecek. En yüksek 12 derece, en düşük ise 8 derecenin hissedileceği İstanbul’da yarından itibaren hava sıcaklıkları 15 – 16 derece arasında seyredecek. Yağışlı havanın hafta sonunun bir bölümüne yansıması beklenirken, Pazar günü itibari ile sıcaklıkların artması bekleniyor.

Haberin Devamı

ANKARA’DA SICAKLIKLAR 0 DERECEYE KADAR DÜŞTÜ

Geçtiğimiz hafta mevsim normallerinde bir hava durumunun yaşandığı başkentte hava sıcaklıkları düşüyor. Şu dakikalarda 6 derece ile parçalı bulutlu bir havanın hakim olduğu Ankara’da en düşük sıcaklık 0 derece olarak belirlendi. Bugün hafif sağanak yağış beklenen Ankara’da sağanak yağış yarın da etkisini sürdürecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre yarın Ankara’da en düşük sıcaklık 5 derece, en yüksek sıcaklık ise 13 derece olacak. Yarından itibaren hava sıcaklıklarının 15 derece üzerine çıkması beklenen Ankara’da hafta sonu kısmen yağış bekleniyor.

İZMİR’DE SICAKLIKLAR YÜKSELİYOR

Geçtiğimiz hafta en çok sıcak olan illerden biri de İzmir'di. Hafta başından itibaren dalgalı bir hava durumu yaşayan İzmir’de ilerleyen günlerde hava sıcaklıklarının yükselmesi bekleniyor. Şu dakikalarda 14 derece ile çok bulutlu bir havanın hakim olduğu İzmir’de bugünün hafif sağanak yağışla geçmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre yarın İzmir’de hava sıcaklığı yükselecek ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Yarın en yüksek sıcaklığın 19 derece, en düşük sıcaklığın ise 13 derece olacağı İzmir’de yarından itibaren hava sıcaklıkları 18 – 19 derecede seyredecek.

Haberin Devamı

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.     

BAKMADAN GEÇME!