İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Ankara ve İzmirde hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 10:40

Hafta başından itibaren sıcaklıklarda düşüş yaşandığı yurtta bugünden itibaren sıcaklıklar artmaya başlayacak. Yağışın yurdun büyük bir bölümünü terk etmesiyle beraber güneş de yüzünü göstermeye başlayacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Yağış geri gelecek mi? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli hava durumu tahminine göre bugün yurdun büyük bir bölümü bulutlu bir havanın etkisini hissedecek. Yarından itibaren yüzünü gösterecek olan güneşle beraber sıcaklıklar artarken Cumartesi günü yurtta tekrar yağışlı hava etkili olacak. Yağışlı havanın hafta sonu boyunca sürmesi bekleniyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de detaylı hava durumu:

İSTANBUL’DA SICAKLIKLAR YÜKSELİYOR

Yağışın İstanbul’u terk etmesiyle beraber sıcaklıklar da yükselmeye başlıyor. Bugün parçalı bulutlu bir havanın etkili olduğu İstanbul’da en düşük sıcaklık 4 derece, en yüksek sıcaklık ise 10 derece olacak. Yarından itibaren sıcaklıkların artacağı İstanbul’da yağış beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın İstanbul’da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın 3 derece, en yüksek sıcaklığın ise 12 derece olacağı İstanbul’da hafta başına kadar sıcaklıklar 10 – 15 derece arasında seyredecek. Cuma günü çok bulutlu olması beklenen İstanbul’da hafta sonu yağış ihtimali bulunuyor.

Haberin Devamı

YAĞIŞLI HAVA ANKARA’YI TERK EDİYOR

Hafta başından itibaren yağışlı ve zaman zaman karla karışık yağışlı havanın hakim olduğu Ankara’da sıcaklıklar artmaya başlıyor. Bugün az bulutlu bir havanın hakim olduğu Ankara’da en düşük sıcaklık -2, en yüksek sıcaklık ise 9 derece olarak belirlendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın Ankara’da az bulutlu bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın -1, en yüksek sıcaklığın ise 10 derece olacağı Ankara’da Cumartesi günü yağışın etkili olması bekleniyor. Pazar günü de devam etmesi beklenen yağışın Pazartesi günü başkenti terk etmesi bekleniyor.

İZMİR’DE SICAKLIKLAR 15 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKIYOR

İzmir’de bugün az bulutlu bir hava etkili olurken, en düşük sıcaklık 4 derece, en yüksek sıcaklık ise 14 derece olacak. Sıcaklıkların 15 derecenin üzerine çıkması beklenen İzmir’de Cumartesi günü yağışın şehre döneceği ön görülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın İzmir’de çok bulutlu bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın 4 derece, en yüksek sıcaklığın ise 15 derece olacağı İzmir’de hafta başına kadar sıcaklıkların 14 – 19 derece arasında seyretmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!