İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Ankara ve İzmirde hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 10:25

Hafta başından itibaren sıcaklıkların büyük bir hızla düşmesiyle beraber yurdun bazı bölgelerinde karla karışık yağmur etkisini gösterdi. Sıcaklıkların düşmesiyle ve yağışın etkili olmasıyla birlikte vatandaşlar sıcaklıkların ne zaman artacağını merak etmeye başladı. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Sıcaklıklar ne zaman artacak? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli hava durumu tahminine göre bugün yurdun büyük bir bölümünde yağış etkili olurken, Perşembe ve Cuma günü sıcaklıklar artacak ve güneş yüzünü göstermeye başlayacak. Ancak Cumartesi gününden itibaren yurt tekrar yağışlı havanın etkisi altına girecek. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu;

İSTANBUL’DA SICAKLIKLAR YÜKSELİYOR

Hafta başından itibaren çok bulutlu ve yağışlı havanın etkili olduğu İstanbul’da bugün en düşük sıcaklık 4 derece, en yüksek sıcaklık ise 11 derece olacak. Hafif yağışın olması beklenen İstanbul’da ilerleyen günlerde sıcaklıkların artacağı ön görülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafındna yapılan hava durumu tahminine göre yarın İstanbul’da az bulutlu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklığın 4 derece, en yüksek sıcaklığın ise 11 derece olacağı İstanbul’da yağışın hafta sonuna kadar şehri terk etmesi bekleniyor. Cuma gününden itibaren sıcaklıkların artacağı ön görülen İstanbul’da hava sıcaklığı 11 – 14 derece arasında seyredecek.

Haberin Devamı

YAĞIŞLI HAVA ANKARA’YI TERK EDİYOR

Pazartesi gününden itibaren yağışlı havanın etkili olduğu Ankara’da bugün en düşük sıcaklık 0 derece, en yüksek sıcaklık ise 7 derece olarak belirlendi. Çok bulutlu havanın hakim olduğu Ankara’da gün içinde kar yağışı beklentisi yüksek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre Ankara’da yarından itibaren sıcaklıklar -2 dereceye kadar düşecek. Az bulutlu bir havanın hakim olması beklenen Ankara’da yarın en düşük sıcaklık -2 derece, en yüksek sıcaklık ise 8 derece olacak. Yağışlı havanın hafta sonuna kadar şehri terk edeceği ön görülürken, sıcaklıkların da Cuma gününden itibaren artacağı düşünülüyor.

İZMİR’DE SICAKLIK 15 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKACAK

Sağanak yağışın etkili olduğu İzmir’de hava sıcaklıkları yavaş yavaş artmaya başlıyor. Bugün parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı İzmir’de en düşük sıcaklık 6 derece, en yüksek sıcaklık ise 14 derece olarak belirlendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın İzmir’de az bulutlu bir hava etkisini gösterecek. En yüksek sıcaklığın 14 derece, en düşük sıcaklığın ise 5 derece olacağı İzmir’de Cuma gününden itibaren sıcaklıkların artması bekleniyor. Hafta sonuna kadar yağış beklentisi bulunmazken sıcaklıkların 18 dereceye kadar çıkacağı ön görülmekte.

Haberin Devamı

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!