İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Ankara ve İzmirde hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 09:16

Hafta sonu bulutlu ve yağışlı bir havanın hakim olduğu yurtta geçtiğimiz günden itibaren sıcaklıklarda düşüş yaşandı. Soğuk havanın tekrar yurdu etkisini aldığı şu günlerde sıcaklıkların daha fazla düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Yağış ne kadar devam edecek? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli hava durumu tahminine göre bugün tüm yurtta etkisini gösteren yağışlı hava Salı günü bazı bölgelerde bulutlu ve karla karışık yağmurlu olarak devam edecek. Çarşamba günü sadece Karadeniz bölgesinde sürmesi beklenen yağmurlu havanın Perşembe günü yurdu terk etmesi ve yerini güneşli bir havaya bırakması bekleniyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu;

İSTANBUL BUGÜN VE YARIN YAĞMURLU

Hafta sonunu bulutlu ve kısmen yağmurlu geçiren İstanbul’da bugün yağmur etkisini gösteriyor. En düşük sıcaklığın 7 derece, en yüksek sıcaklığın 10 derece olacağı İstanbul’da sıcaklıkların aynı seyirde devam edeceği ön görüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre İstanbul yarın da yağmurlu bir güne uyanacak. İstanbul’da en düşük sıcaklık 5 derece, en yüksek sıcaklık ise 10 derece olarak belirlenirken, yağışlı havanın Çarşamba günü son bulacağı belirlendi. Yapılan tahminlere göre ilerleyen günlerde yağışlı hava İstanbul’u terk edecek. Ancak Cuma gününe kadar İstanbul’da hava sıcaklıklarının 10 – 12 derece arasında olması bekleniyor.

Haberin Devamı

ANKARA’DA SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Bugün yağmurlu havanın etkili olacağı Ankara’da en düşük sıcaklık 6 derece, en yüksek sıcaklık 13 derece olacak. Sıcaklıkların düşmesi beklenen Ankara’da yağmurlu havanın yarın şehri terk etmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre Ankara’da yarın çok bulutlu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklığın 1 derece, en yüksek sıcaklığın ise 10 derece olarak belirlendiği Ankara’da Cuma gününe kadar sıcaklıkların 8 – 11 derece arasında seyretmesi bekleniyor. Bulutlu havanın yerini az bulutlu ve parçalı bulutlu havaya bırakması beklenen Ankara’da ilerleyen günlerde yağış beklenmiyor.

İZMİR’DE KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

İzmir’de bugün kuvvetli sağanak yağış etkisini sürdürürken en düşük sıcaklık 12 derece, en yüksek sıcaklık ise 15 derece olarak belirlendi. Yapılan tahminlere göre İzmir’de sıcaklıklar Çarşamba gününden itibaren yükselecek.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli hava durumu tahminine göre İzmir’de yağışlı hava yarın şehri terk edecek. Yarın çok bulutlu bir havanın hakim olacağı İzmir’de sıcaklıkların 14 – 17 derece arasında seyretmesi bekleniyor.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!