İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Ankara ve İzmirde hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 12:22

Hafta başından itibaren artan sıcaklıklarla beraber ilkbahar etkisini hissettirmeye başladı. Geçtiğimiz gün kısmen yağışlı olan yurtta hava sıcaklıkları az da olsa düşerken, sıcaklıkların daha fazla düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Yağış olacak mı? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli hava durumu tahminine göre bugün yağışlı hava tüm yurdu etkisi altına alacak. Cuma ve Cumartesi günü yağışlı havanın yerini güneşli ve az bulutlu havaya bırakmasıyla beraber sıcaklıkların artması beklenirken, Pazar günü yurdun bir bölümünde etkili olan yağışlı hava Pazartesi günü tüm yurtta etkisini gösterecek. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu:

İSTANBUL’DA SICAKLIKLAR DÜŞECEK

Bugün yağışlı havanın etkili olacağı İdtanbul’da en yüksek sıcaklık 17 derece, en düşük sıcaklık ise 9 derece olacak. Sağanak yağışın aralıklarla süreceği İstanbul’da ilerleyen günlerde sıcaklıkların düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre İstanbul’da yarın yağışlı hava yerini parçalı bulutlu havaya bırakacak. En düşük sıcaklığın 17 derece, en yüksek sıcaklığın ise 10 derece olacağı İstanbul’da Cumartesi günü itibariyle yağışlı hava tekrar geri dönecek. Yapılan tahminlere göre Pazartesi gününe kadar 12 dereceye düşmesi beklenen sıcaklıkların etkisiyle yağışın hafta başına değin süreceği ön görülüyor.

Haberin Devamı

ANKARA’DA BUGÜN YAĞIŞ VAR

Hafta başından itibaren sıcaklıkların arttığı Ankara’da bugün sağanak yağışlı hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın 5 derece, en yüksek sıcaklığın ise 16 derece olarak belirlendiği Ankara’da yarın sıcaklıklar düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre yağışlı hava yarı Ankara’yı terk edecek. Yarın az bulutlu havanın etkili olacağı Ankara’da en düşük sıcaklık 3 derece, en yüksek sıcaklık ise 13 derece olacak. Hafta sonu 19 dereceye kadar sıcaklıkların yükseleceği başkentte hafta başında yağışın etkili olması bekleniyor.

İZMİR’DE SICAKLIKLAR YÜKSELİYOR

Bugün gök gürültülü sağanak yağışlı bir güne uyanan İzmir’de en düşük sıcaklık 12 derece, en yüksek sıcaklık ise 17 derece olacak. Hafta sonu sıcaklığın 20 derece üzerine çıkması beklenen İzmir’de yağışlı hava şehri bir süreliğine terk edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı tahminlere göre yarın İzmir’de parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Yağışlı havanın etkisini kaybetmesiyle yükselen hava sıcaklıklarıyla beraber İzmir’de yarın en düşük sıcaklık 11 derece, en yüksek sıcaklık ise 19 derece olacak. Hafta sonu 20 derecenin üzerine çıkması beklenen sıcaklıkların hafta başından itibaren düşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!