İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Ankara ve İzmirde hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 10:23

Pazartesi gününden itibaren bulutlu ve sağanak yağışlı havanın tüm yurtta etkisini göstermesiyle hava sıcaklıkları da düştü. Soğuyan havalarla beraber akıllara sıcaklıkların daha fazla düşüp düşmeyeceği sorusu geldi. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Yağışlar ne zaman sona erecek? Tüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli hava durumu tahminine göre yağışlı hava ilerleyen günlerde de etkisini gösterecek. Ancak MGM resmi web sitesinde yayınlanan verilere göre yağışlı havanın Cumartesi gününden sonra yurdu terk etmesi bekleniyor. Pazar gününden itibaren ise tüm yurtta hava sıcaklıklarında artış olacağı gibi, güneşli hava hakim oluyor. 

İSTANBUL’DA YAĞIŞLI HAVA ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bir kaç gündür sağanak yağışın ve bulutlu bir havanın etkisinde olan İstanbul’da bugün de yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre İstanbul’da bugün en düşük sıcaklık 9 derece, en yüksek sıcaklık ise 14 derece olacak.

İstanbul’da sağanak yağışın yarın da sürmesi beklenirken, sıcaklıkların biraz yükseleceği ön görülüyor. Verilen rakamlara göre İstanbul’da yarın en düşük sıcaklık 11 derece, en yüksek sıcaklık ise 16 derece olacak. Cumartesi günü itibariyle yağışlı havanın İstanbul’u terk edeceği ve sıcaklıkların artacağı ön görülüyor.

Haberin Devamı

ANKARA’DA SICAKLIKLAR 15 DERECENİN ALTINDA

Sağanak yağışın Ankara’da da etkisini sürdürmesiyle beraber başkent vatandaşı yağışlı havanın ne zaman sona ereceğini merak etmeye başladı. Bugün sağanak yağışın etkisini sürdüreceği Ankara’da en yüksek sıcaklık 13 derece, en düşük sıcaklık ise 9 derece olarak belirlendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre ise Ankara’da yağışlı havanın yarın da devam etmesi bekleniyor. Yarın için en düşük sıcaklığın 4 derece, en yüksek sıcaklığın ise 14 derece olarak belirlendiği Ankara’da yağışlı havanın Pazar günü sona ereceği ve Pazar günü itibariyle ise sıcaklıkların 15 derece üzerine çıkacağı ön görülüyor.

İZMİR’DE SICAKLIKLAR ARTIYOR

Bir kaç gündür kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında olan İzmir’de bugün çok bulutlu havanın hakim olması bekleniyor. En düşük sıcaklığın 12 en yüksek sıcaklığın ise 17 derece olacağı İzmir’de yağışlı hava yarın geri dönecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli tahminlere göre İzmir yarın sağanak yağışın etkisi altına girecek. İzmir’de en düşük sıcaklık 13 derece, en yüksek sıcaklık ise 16 derece olarak belirlenirken, sağanak yağışın Cumartesi gününden itibaren İzmir’i terk etmesi ve hava sıcaklıklarının 19 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!