İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Ankara ve İzmirde hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 09:48

Geçtiğimiz hafta bulutlu ve güneşli bir havanın etkisinde olan yurtta bu haftanın nasıl geçeceği merak ediliyor. Şubat ayının son gününün ardından ilkbahara geçiş yaşanacak ve bu da hava durumunda artışa neden olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre ilerleyen günlerde hava sıcaklığında düşüşler yaşanacak.Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Yağış bekleniyor mu? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Mart ayı ile beraber ilkbahar mevsimi de yurtta etkisini göstermeye başlayacak. Hava sıcaklıklarının artması bekleniyor, ancak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre hafta sonuna kadar hava sıcaklıklarında düşüşlerin yaşanması bekleniyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’de bugün ve yarın hava durumu ise şu şekilde olacak;

İSTANBUL’DA BUGÜN SİSLİ YARIN BULUTLU HAVA ETKİLİ OLACAK

Şu dakikalarda 7 derece ile sisli bir havanın hakim olduğu İstanbul’da bugünün bu şekilde geçmesi bekleniyor. Bugün en yüksek 17 derece, en düşük ise 8 derecenin hissedileceği İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre yarın parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.

Mart ayının ilk gününde İstanbul’da en düşük hava sıcaklığı 10 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 20 derece olacak. Yarın 20 dereceyi görecek olan İstanbul’da hava sıcaklığı, ilerleyen günlerde 20 derecenin altına düşecek. Çarşamba günü itibariyle ise İstanbul’da uzun süreli yağış olacağı ön görülüyor.

Haberin Devamı

ANKARA’DA HAVA SICAKLIĞI 20 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKIYOR

Geçtiğimiz hafta bulutlu ve puslu havanın etkisinde olan Ankara’da hava sıcaklıkları 20 derecenin üzerine çıkıyor. Şu dakikalarda 12 derece ile parçalı bulutlu bir havanın hakim olduğu Ankara’da hava sıcaklığı en yüksek 21 derece iken en düşük hava sıcaklığı ise 4 derece olarak belirlendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre ise 1 Mart tarihinde Ankara’da az bulutlu hava etkisini gösterecek. Yarın Ankara’da en düşük sıcaklık 4 derece, en yüksek sıcaklık ise 22 derece olacak.

Yapılan tahminlere göre ise Çarşamba gününden itibaren Ankara’da hava sıcaklıklarının düşmesi bekleniyor.

İZMİR PARÇALI BULUTLU

Şu dakikalarda 17 derece ile açık bir havanın etkili olduğu İzmir’de gün içinde hava durumu bulutlu olabilir. İzmir bugün en düşük 11 derece hissederken, en yüksek ise 23 derece hissedecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre Mart ayının ilk gününde İzmir’de hava sıcaklığı artacak. En düşük sıcaklığın 13, en yüksek sıcaklığın 24 derece olarak belirlendiği İzmir’de yarın parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre ise İzmir Çarşamba gününden itibaren yağışlı bir havanın etkisine girecek.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!