İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Ankara ve İzmirde hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 09:42

Geçtiğimiz hafta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı hafta sonu düşmüş ve yurtta yer yer yağışlar görülmüştü. Mevsim normallerine dönen hava sıcaklığının artıp artmayacağı merak konusu. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de yarın hava durumu nasıl olacak? Yağış bekleniyor mu? Hava sıcaklıkları artacak mı? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Bugün bazı illerde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken, İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava sıcaklıkları 2 – 10 derece civarında değişkenlik gösteriyor. Yarın İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava durumunun nasıl olacağına dair detaylı bilgi aşağıda verilmiştir.

İSTANBUL’DA HAVA SICAKLIĞI 15 DERECENİN ALTINA İNİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre İstanbul yarın bulutlu bir güne merhaba diyecek. Şu dakikalarda 8 derece ile az bulutlu bir havanın hakim olduğu İstanbul’da hafta sonu yer yer yağışla geçmişti. 23 Şubat Salı günü ise İstanbul’da en düşük hava sıcaklığı 8 dereceyi gösterirken, en yüksek hava sıcaklığı 14 derece olarak belirlendi. Az bulutlu bir havanın görüleceği İstanbul’da ilerleyen günlerde ise yağış ihtimali bulunuyor.

Haberin Devamı

ANKARA’DA HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR

Hafta sonunu yağmur ile geçiren Ankara’da yarın havanın az bulutlu olması bekleniyor. Şu dakikalarda 3 derece ile açık bir havanın hakim olduğu başkentte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre yarın en düşük hava sıcaklığı -1 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 14 derece olacak. Başkentte hava sıcaklığının ilerleyen günlerde artması beklenirken, yağış ihtimali de bulunuyor.

İZMİR’DE HAVA SICAKLIĞI 20 DERECENİN ÜSTÜNÜ GÖRECEK

Geçtiğimiz hafta 20 derecenin üstünü gören İzmir’de yarın da hava sıcaklığının 20 derecenin üzerinde olması bekleniyor. Şu dakikalarda 12 derece ile açık bir havanın hakim olduğu İzmir’de yarın ise hava sıcaklığı en yüksek 21 derece olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre en düşük sıcaklığın 10 derece olarak belirlendiği İzmir’de önümüzdeki günlerde hava sıcaklığı 20 derecenin altına düşecek. Aynı zamanda ilerleyen günlerde İzmir’de yağış ihtimali de bulunuyor.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!