İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu bugün nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Ankara ve İzmirde hava durumu bugün nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 13:37

Hafta sonu sıcaklıkların düşmesiyle ve yurdun bazı kısımlarında yağışın etkili olmasıyla beraber vatandaşlar Mart ayının sonlarına doğru geldiğimiz şu günlerde sıcaklıkların ne zaman artacağını merak etmeye başladılar. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Sıcaklıklar ne zaman artacak? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli hava durumu tahminine göre bugün parçalı bulutlu ve güneşli havanın hakim olacağı yurtta Salı günü bazı bölgelerde yağış etkili olurken Çarşamba günü sıcaklıkların yükselmesi bekleniyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu;

İSTANBUL’DA SICAKLIKLAR 15 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKIYOR

Geçtiğimiz haftalarda sıcaklıklarda düşüşün olduğu İstanbul’da hafta sonu da bulutlu geçti. Bugün parçalı bulutlu bir havanın hakim olması beklenen İstanbul’da en düşük sıcaklık 5 derece, en yüksek sıcaklık ise 13 derece olacak. Sıcaklıkların 15 derecenin üzerine çıkması beklenen İstanbul’da önümüzdeki günlerde yağış olabilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın İstanbul’da yağış etkili olacak. Sağanak yağışın etkili olacağı İstanbul’da en düşük sıcaklık 8 derece, en yüksek sıcaklık ise 16 derece olarak belirlendi. Sıcaklıkların 18 dereceye kadar yükseleceği İstanbul’da Cuma gününe kadar aralıklı olarak sağanak yağış bekleniyor.

Haberin Devamı

ANKARA’DA BULUTLU HAVA ETKİLİ OLACAK

Bugün parçalı bulutlu bir havanın etkili olduğu Ankara’da en düşük sıcaklık 0 derece, en yüksek sıcaklık ise 11 derece olarak belirlendi. Hafta sonu sıcaklıklarda düşüşün yaşandığı başkentte ilerleyen günlerde sıcaklıkların artması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın Ankara’da çok bulutlu bir hava etkili olacak. Perşembe gününe kadar yağışın beklenmediği başkentte en düşük sıcaklık 2 derece, en yüksek sıcaklık ise 15 derece olacak. Salı gününden itibaren sıcaklıkların artacağı Ankara’da 20 dereceyi bulan sıcaklıkların yanı sıra Perşembe günü itibariyle yağışın olması bekleniyor.

İZMİR’DE HAVA SICAKLIĞI 20 DERECEYİ GÖRÜYOR

Bugün parçalı bulutlu bir havanın etkili olacağı İzmir’de en düşük sıcaklık 8 derece, en yüksek sıcaklık ise 19 derece olarak belirlendi. Hafta sonu bulutlu ve yağışlı bir havanın etkili olduğu İzmir’de sıcaklıkların 20 dereceyi bulması beklenirken, ilerleyen günlerde yağışlı havanın şehri tekrar etkisi altına alacağı ön görülüyor.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın İzmir’de parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın 9 derece, en yüksek sıcaklığın ise 20 derece olarak belirlendiği İzmir’de Çarşamba günü hafif sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!