İspat edilmezse diziden ayrılıyor

Güncelleme Tarihi:

İspat edilmezse diziden ayrılıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2007 18:37

Peker Açıkalın hiç böyle sinirlenmemişti. Selin ile aşk yaşıyor haberi sanatçıyı deliye çevirdi. Avrupa Yakası dizisinden ayrılabilir.

Haberin Devamı

Peker Açıkalın hiç böyle sinirlenmemişti. Selin ile aşk yaşıyor haberi sanatçıyı deliye çevirdi. Avrupa Yakası dizisinden ayrılabilir !

Peker Açıkalın, "Avrupa Yakası"nın ekrana geldiği kanalın sahibi olduğu gazetede çıkan "Gafur'la Selin aşk yaşıyor" haberleri ispat edilmezse, diziden ayrılacağını söyledi.

Neden böyle yaptılar

Kızıyla Bodrum'da tatil yaptığını söyleyen Peker Açıkalın, "Avrupa Yakası"ndaki "Selin" karakteriyle tanınan Evrim Akın'la aralarında çıkan aşk dedikodularına isyan etti

Yasal süreci başlatacağım

Geçtiğimiz sezon "Avrupa Yakası"ndaki "Gaffur" tiplemesiyle dikkat çeken Açıkalın, yapılan haberin ispat edilmemesi durumunda dizinin önümüzdeki sezonki bölümlerinde yer almayacağını vurguladı:

"Bu durumu ispat edemedikleri takdirde 'Avrupa Yakası'ndan ayrılacağım. Bizim yaptığımız sözleşmede ahlaki kurallar var. Bunu ihlal eden bir durumda, yani haberin doğruluğunun ispatlanamama durumunda hukuki süreci başlatacağız. Ben tatilime bakıyorum. İnsanlar oturdukları yerden benim aşık olduğumu söylüyorlar, benim haberim yok! Daha ne denir ki" Sert açıklama yapan Peker Açıkalın'ın bundan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor.  
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!