İSKİ e-tahsilata başladı

Güncelleme Tarihi:

İSKİ e-tahsilata başladı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 23, 2002 11:13

İSKİ, müşteri hizmetlerini kolaylaştırmak için ''www.iski.gov.tr'' adresindeki internet sitesine ücretsiz olarak üye olan müşterilerine kredi kartı ile fatura ödeme imkanı sağlıyor.

Haberin Devamı

İSKİ Genel Müdürü Veysel Eroğlu, bilişim teknolojilerini en yüksek seviyede kullanan İdare'nin, Oracle veri tabanı ile dünyada bu alandaki en kuvvetli işletim sistemi altyapısına ulaştığını ve işlem süresinin 1.5 saniyeye indiğini söyledi.

İSKİ'nin Ağustos ayından itibaren ''www.iski.gov.tr'' web sitesini hizmete soktuğunu bildiren Eroğlu, siteden her türlü bilgi ve belgeye ulaşmanın yanı sıra, ''e-üyelik'' formu doldurarak ''e-tahsilat, e-itiraz, e-çözüm, e-fatura ve e-bilgi'' hizmetlerinden yararlanabileceklerini kaydetti.

Eroğlu, e-tahsilat hizmeti ile müşterilerin faturalarını internet üzerinden kredi kartı ile ödeme imkanına kavuştuklarını, e-itiraz ile hatalı veya arızalı olduğunu düşündükleri fatura ve sayaçlara itiraz edebildiklerini ve kendilerinin de ''e-çözüm'' ile 24 saatte müşteriye yanıt vererek, en geç 48 saat içinde sorunu çözdüklerini söyledi.

Haberin Devamı

Müşterilerin faturalarının e-fatura'dan e-posta adreslerine ücretsiz olarak gönderildiğini, e-bilgi ile de müşterilerin İSKİ'ye olan tüm borçları ile son dönem fatura bilgilerinin verildiğini anlatan Eroğlu, şunları kaydetti:

''2002 yılını müşteri memnuniyeti yılı ilan eden Ä°SKÄ°, 3 milyon 100 bin müşteriye daha kaliteli hizmet sunabilmek için her türlü hizmeti internet ortamına taşıdı. Bugüne kadar yaklaşık bin müşterimize-tahsilat ile internet üzerinden faturasını yatırdı. Amacımız müşterilerimizin Ä°SKÄ°'ye gelmeden evinden veya iÅŸyerinden zaman kaybetmeden, strese girmeden hizmet almasını saÄŸlamak.''   Â
 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!