İşin uzmanı net konuştu: Heves kırmak istemem ama çok zor bir iş!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2021 16:32

Hürriyet Bizimle’de bu haftanın konuğu Lezzetli Hayat yazarı Şef Didem Şenol oldu.

Haberin Devamı

Fulya Soybaş, Şef Didem Şenol ile yükselen bir değer olan şefliği, kadın şeflerin mutfakta sayısını arttırmanın yollarını, Türk mutfağını dünya mutfakları sıralamasında hak ettiği yere sokmak için yapılması gerekenleri, pandemi sürecinde neler yaşadıklarını, bundan sonra restorancılık adına neler yapılması gerektiğini, sürdürülebilir tarım politikalarının mutfak için önemini Hürriyet izleyicileri için konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!