İSG soruları ve cevapları yayınlandı - İSG sınav soruları kaç gün erişime açık olacak?

Güncelleme Tarihi:

İSG soruları ve cevapları yayınlandı - İSG sınav soruları kaç gün erişime açık olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2020 18:04

İSG soru-cevap duyurusu ardından gözler sonuç tarihine çevrildi. Geride bıraktığımız hafta sonu gerçekleşen İSG sınavında çıkan sorular ve cevap anahtarı ÖSYM’nin resmi sayfası üzerinden erişime açıldı. Adaylar, şimdi sonuç tarihine odaklandı. Peki, İSG sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2020 İSG sonuç tarihi…

Haberin Devamı

İSG sonuçları için bekleyiş devam ederken ÖSYM'den soru-cevap duyurusu geldi. 7 Kasım'da gerçekleşen İSG sınavının soruları ve cevap anahtarı yayımlandı. İSG sonuçları ise takvimle bildirildi. Yayınlanan takvime göre, İSG sonuçları aralık ayında erişime açılacak.

07 Kasım 2020 tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Yeri Uzmanlığı Sınavının (2020-ISG) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları ÖSYM resmi sayfasından paylaşabilecekler.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 09 Kasım 2020 tarihinde saat 11.00'den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

Haberin Devamı

İSG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM'nin açıkladığı sınav takvimine göre İSG sınav sonuçları 8 Aralık'ta duyurulacak. Sınava katılım gösteren adaylar, T.C kimlik numarası ve aday şifreleriyle sonuçları ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!