İran İslami Danışma Meclisi Başkanı Laricani’den, Meclis Başkanı Kahraman’a başsağlığı mesajı

Güncelleme Tarihi:

İran İslami Danışma Meclisi Başkanı Laricani’den, Meclis Başkanı Kahraman’a başsağlığı mesajı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 19:34

İRAN İslam Cumhuriyeti İslami Danışma Meclisi Başkanı Ali Laricani, Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a hitaben Ankara’daki bombalı terör saldırısına ilişkin mesaj yayınladı.

Haberin Devamı

Laricani mesajında, "Ankara’da masum insanların terör saldırısı sonucunda hayatlarını kaybettiklerini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bu üzücü olay terörist grupların dünya ülkelerinin barış ve istikrarı için tehlikeli olduğunu bir kez daha göstermiş ve bu grupların yok edilmesi için çok yönlü ciddi bir iradenin var olması gerektiğini ortaya koymuştur" dedi. 

İran İslam Cumhuriyeti İslami Danışma Meclisi Başkanı Ali Laricani, Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a hitaben Ankara’daki bombalı terör saldırısına ilişkin mesaj yayınladı. Ali Laricani mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ankara’da masum insanların terör saldırısı sonucunda hayatlarını kaybettiklerini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Söz konusu terör eylemini kınıyor, Zat-ı alinize, millet vekillerine ve dost ve kardeş Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletine ve ayrıca olayda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu üzücü olay terörist grupların dünya ülkelerinin barış ve istikrarı için tehlikeli olduğunu bir kez daha göstermiş ve bu grupların yok edilmesi için çok yönlü ciddi bir iradenin var olması gerektiğini ortaya koymuştur. Bu vesileyle Zat-ı alinize yüce Allahtan sağlık ve başarı olayda hayatını kaybedenlere rahmet ve mağfiret, yaralılara acil şifa geride kalanlarına sabır ve metanet dilerim."

BAKMADAN GEÇME!