İnternette 2002'nin yıldızı Örümcek Adam

Güncelleme Tarihi:

İnternette 2002nin yıldızı Örümcek Adam
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2002 14:32

En popüler arama motoru Google, dünyanın dört bir yanındaki internet kullanıcılarının yıl boyunca en çok hangi isim ve konuları araştırdığını açıkladı. Google'da hakkında en çok arama yapılanlar listesinin başına Örümcek Adam (Spiderman) yerleşirken, ikinci sırada Shakira, üçüncü sırada da Kış Olimpiyatları yer aldı.

2002'nin internette en çok aranan kadınları listesinde Jennifer Lopez, erkekler listesinde de Eminem birinci oldu.

2002'de 55 milyardan fazla arama yapılan site, en çok aranan isim ve konuların yanısıra, popülerliğini yitirenlerin de listesini yayınladı. Bu yıl gözden düşenlerin başında Nostradamus ve kehanetleri gelirken Napster ve Dünya Ticaret Merkezi onu takip etti. Bu yılın "out" isimleri arasında Usame Bin Ladin ve Angelina Jolie de yer aldı.

SPORCULARDA BECKHAM BİRİNCİ
İnternet kullanıcılarının aramada ilk tercihi olan Google'ın, hakkında en çok arama yapılan haberler listesinde Dünya Kupası, Irak ve Washington'da terör estiren keskin nişancı ilk üç sırayı paylaştı. En popüler sporcular listesinde de David Beckham, Anna Kournikova ve Ronaldo ilk üçteydi.

Sinemada da Örümcek Adam, Harry Potter ve Yıldız Savaşları ilk üç sırada gelirken, markalarda Ferrari, Sony ve Nokia Google kullanıcılarının en çok aradığı isimler oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!