Ä°nsan Lekesi

Güncelleme Tarihi:

Ä°nsan Lekesi
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 30, 2004 10:25

İlgi çekici bir öykü... Hem kamera arkasında hem de kamera önünde iddialı bir ekip... İnsan Lekesi (The Human Stain) sezonun unutulmayacak filmlerinden biri olmaya aday gibi görünüyor. Yönetmen koltuğunda Kramer Kramer'e Karşı ile Oscar kazanan, aynı zamanda 1967 tarihli Bonnie ve Clyde'ın da senaryosuna imza atan Robert Benton var. Oscar ödüllü iki oyuncu, Anthony Hopkins ve Nicole Kidman başrollerde. Onlara Ed Harris, Gary Sinise ve Wentworth Miller eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Film, Philip Roth'un savaş sonrası Amerika'yı anlatan üçlemesinin bir halkası olan romanın uyarlaması.  Bu arada, romanın, geçmişindeki karanlık olayları gizlemeye çalışan bir Afro- Amerikalı olan Coleman Silk'in yaşamından esinlendiğini de hatırlatalım.

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Genç ve gelecek vadeden bir öğrenciyken ilk aşkı Steena onun hakkındaki bir sır yüzünden mahvolmuştu. Yıllar sonra itibar gören bir profesör olduğunda ise kariyeri yanlış bir suçlama sonucunda enkaza dönmüştü. Şimdi ise esrarengiz bir yabacı olan Faunia  ile skandal denebilecek bir ilişki yaşıyor ve bu ilişki onu erotik bir yeniden uyanışla geçmişine geri götürüyordu. Onu yeniden hayata döndüren tutkusu Faunia'nın eski kocası tarafından

tehlike olarak karşısına dikilecekti. Coleman çok geç olmadan gerçek kimliği ile yüz yüze gelmek zorundaydı.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ° KÃœNYESÄ°
Yönetmen: Robert BentonÂ
Senaryo:Nicholas MeyerÂ
Oyuncular: Anthony Hopkins, Nicole Kidman, Ed Harris, Gary Sinise,Wentworth Miller
Resmi sitesi:http://www.miramax.com/thehumanstain/index.html

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!