İnegöl’de dehşet

Güncelleme Tarihi:

İnegöl’de dehşet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2010 19:05

BURSA’nın İnegöl ilçesinde ayrıldığı eşinin evine giden 57 yaşındaki Hayrettin Acar, kapı açılmayınca merdiven dayayıp ikinci kat penceresinden tabancayla rastgele ateş ederek kızı 21 yaşındaki Ayşe Acar ile 9 yaşındaki Selenay İlçin'i ağır yaraladı. Motosikletle kaçan Hayrettin Acar, evinde intihar etti.

Mobilyacıda çalışan 4 çocuk babası Hayrettin Acar iki ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Nefise’den boşandı. Hayrettin Acar bugün öğlen saatlerinde, Hamidiye Mahallesi Kavak Sokak’ta oturan eski eşinin evine gitti. Zili çalmasına rağmen kapının açılmamasına sinirlenen Hayrettin Acar, apartmanın giriş katındaki daireye merdiven dayayıp pencereye çıktı, camı kırarak içeriye rastgele ateş etti. Hayrettin Acar'ın tabancasından çıkan kurşunlar, kızı Ayşe Acar’ın başına ve boşndığı eşinin yeğeni Selenay İlçin’in de göğsüne ve kalçcasına isabet etti.

Saldırıdan sonra 16 F 5734 plakalı motosikletiyle kaçan Hayrettin Acar, gittiği Turgutalp Mahallesi Çiftlik Sokak’taki evinde aynı tabancayla başına tek ateş ederek intihar etti.

Saldırı sırasında mutfakta yemek yaptığı için yara almadan kurtulan Nefise Acar, 112 Acil Servisi aradı. Gelen sağlık ekibi ve polisler yaralıları ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ameliyata alınan yaralıların durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Kızını ve boşandığı eşinin yeğenini yaraladıktan sonra intihar eden Hayrettin Acar’ın ayrıldığı eşi Nefise'ye, “Kızlarıma gelinlik giydirmeyeceğim. Önce sizi sonra kendimi öldüreceğim” dediği ortaya çıktı.
Polisin hastane önünde geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!