İnadına Aşk 30.yeni bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

İnadına Aşk 30.yeni bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 10:55

Fox Tv ekranının sevilen romantik-komedi dizisi İnadına Aşk 30.yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Heyecanla beklenen İnadına Aşk 30.bölümü fragmanı yayınlandı. İnadına Aşk 30.bölümüyle 20 Ocak Çarşamba 20.00'de Fox TV ekranlarında.

Haberin Devamı

Fox Tv ekranlarının fenomen dizisi İnadına Aşk 30.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İnadına Aşk dizisi artık Çarşamba günleri yayınlanıyor. İnadına Aşk 30.yeni bölümde; Abisi sevgilisini tepelerken Defne, Yalın’ın evlilik teklifine 'evet' cevabını verir. Polat için sular o an durur. Defne istiyorsa, Yalın Aras artık onun eniştesidir.

Habibe'nin başlattığı kız kaçırmaya hayır eyleminde Pembe Sultan çenesini tutamayınca Aras Teknoloji'nin ünlü patronu Yalın Aras'ın kız kaçırdığı ülke gündemine bomba gibi düşer ve bu Toprak'ı iyice dellendirir. Defne ile Yalın ise bu bombadan sonra Toprak'ın asla onlara izin vermeyeceğini anlarlar ve Polat'ın da gaz vermesiyle gizlice evlenmeye karar verirler.

İNADINA AŞK 30.YENİ BÖLÜM FRAGMANI-1

Haberin Devamı

İNADINA AŞK 30.YENİ BÖLÜM FRAGMANI-2

İNADINA AŞK 30.YENİ BÖLÜM FRAGMANI-3

 

İNADINA AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kayınçoların görümgeleri kaçırması olayı Barutçu ve Aras ailelerine bomba gibi düşer. Süreyya Dede sıkıyönetim ilan ederken Barutçu Apartmanı'nda Toprak Barutçu diktatörlüğü devri başlar. Defne'yi Toprak'ın asla bulamayacağı bir yere götüren Yalın bu aşk için her şeyi yapmaya kararlıdır. Yalın, bu direnci kırmak için elinde bir yüzükle Defne'nin önünde diz çökmeyi bile göze almıştır.

 İnadına Aşk 26.bölüm fragmanı izle

Çınar ise karısını kaçırdığı ve bu evlilikte borusunu öttürdüğü için mutludur ama başına geleceklerden haberi yoktur. Yeşim kaçırıldığı evde iki cephede birden savaşmaya başlar. Hem onu kaçıran kocasıyla hem de onu geri vermek isteyen kaynanası Pembe Sultan'la. Yeşim'e beklenmedik bir destek verip sosyal medyada kız kaçırmaya karşı kampanya başlatan Habibe, en büyük desteği Adem'den görür. Ama bu arada Toprak da İblis'i kaçakların peşine takmıştır ve İblis Yalın'ın izini sürerken Aslı'yla karşılaşınca olanlar olur. İlk görüşte aşk, İblis'i de vurmuştur.

BAKMADAN GEÇME!