İnadına Aşk 25.bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

İnadına Aşk 25.bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 15:25

Fox TV'nin sevilen dizisi İnadına Aşk 25.bölümüyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Heyecanla beklenen İnadına Aşk 25.bölümü fragmanı yayınlandı. İnadına Aşk 25.bölümüyle 17 Aralık Perşembe 20.00'de Fox TV ekranlarında.

Haberin Devamı

İnadına Aşk 25.bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman’ın paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav oturuyor. Fox TV ekranlarının merakla beklenen dizisi İnadına Aşk heyecanlı ve eğlenceli senaryosuyla bu haftada izleyicilerini ekrana kilitleyecek. İnadına Aşk 25.yeni bölümüyle 17 Aralık Perşembe dizi severlerle buluşacak.  

Defne'nin kovulduğunu öğrenen Yeşim ve Deniz, bu sefer güçlerini Aslı ile birleştirirler ve Aslı'nın bir danışanını oyuna dahil ederek Yalın ve Defne'yi birbirlerinden habersiz olarak şehir dışındaki bir otele iş seyahatine gönderirler. Çınar'ın evlilik hazırlıklarıyla imtihanı ağırlaşarak devam eder. Mobilya alışverişini bir şekilde atlatır ama bakalım Pembe Sultan'ın da katıldığı bohça alışverişine dayanabilecek midir?

Haberin Devamı

İNADINA AŞK 25.BÖLÜM 1. FRAGMANI 



İNADINA AŞK 25.BÖLÜM 2. FRAGMANI



İNADINA AŞK 25.BÖLÜM 3. FRAGMANI



İNADINA AŞK 24. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yalın, Defne’yi kendinden uzak tutmak için Aslı’yı Defne’yle tanıştırmaya çalışır. Ama Aslı, iki sevgilinin arasına girmemek için yapmadığını bırakmaz. Yalın, Defne’ye onu affedemeyeceğini söyler. İki aşık uzak durma kararı alırlar.

Çınar’ın sürprizi karşısında dehşete düşen Yeşim, dedesinin onlara alacağı evde yaşamak istediğini söyleyince Çınar delirir. Leyla ikinci kez denedikleri ilişkilerinde bu sefer ilkinden farklı davranmaya karar verir. Aldığı araştırma ödülü yüzünden Amerika'da bir burs kazanan Ezgi, Deniz'in onu teşvik etmeye çalışmasını yanlış anlar. Adem Habibe'nin peşine düşer. Ancak Habibe'yi bulmayı başaramayınca İblis'i yardıma çağırır.

BAKMADAN GEÇME!