İlk mağazasını açtı

Güncelleme Tarihi:

İlk mağazasını açtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2010 09:43

Mankenliği ve oyunculuğu bıraktıktan sonra çocuk giyim işine giren ve mağazasının ilk şubesini Antalya'da açan Deniz Akkaya, ``Çok anlayışlı ve güvenilir bir iş ortağıyım'' dedi.

Haberin Devamı

Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi üzerindeki mağazanın açılışını Deniz Akkaya ile birlikte Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek ve ChicFrog Mağazası Antalya Şubesi sahibi Yeliz Dinçakar birlikte yaptı. Açılışta konuşan Deniz Akkaya, İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki mağazadan sonra Antalya'da ilk şubeyi açtıklarını söyledi. Akkaya, ôBu mağaza çok erken hayata geçen bir proje oldu. İkinci dükkanı bu kadar hızlı açmayı biz de beklemiyorduk. Mart ayında üçüncü ve dördüncü işyerimizi açacağız. Ancak, burası ikinci dükkan olması nedeniyle gözbebeğimiz. Bağdat Caddesi üzerindeki işyerimizde olan tüm ürünler dekoruna kadar aynı. 0- 6 yaş arası bebek ve çocuklara hizmet veriyoruzö diye konuştu.

Haberin Devamı

Çocuk giyim sektöründe 3 ortak olduklarını ve çok başarılı iş ortaklarının bulunduğunu kaydeden Deniz Akkaya, şöyle konuştu:

"Bu işi tek başıma kurtarmam mümkün değildi. Ticaret bireysel yaptığınız işlerden çok bambaşka bir alan. O anlamda çok anlayışlı ve güvenilir bir iş ortağıyım. Ticaret bambaşka bir alan ve öğrenmeye çalışan birisiyim. Yeniliğe açık ve aynı zamanda yeniliği herkesten önce takip etmeye çalışan bir iş kadınıyım. Çünkü, bulunduğumuz bebek tekstili bunu gerektiriyor.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Akkaya ve davetliler mağazayı gezdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!