İlk aşkım Ali

Güncelleme Tarihi:

İlk aşkım Ali
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2013 12:54

Galatasaray’ın yeni transferi Wesley Sneider’in eşi Yolanthe Cabau, Beyaz Show’a konuk oldu. Cabau, Hollanda’da Türklerle birlikte büyüdüğünü hatta ilk aşkının da 10 yaşındayken Ali adlı bir Türk genci olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Beyaz Show'un konukları arasında Wesley Sneider’in eşi Yolanthe Cabau da vardı.         

Cabau, Türkçe Merhaba, İyi akşamlar, nasılsınız? Diyerek seyircinin de kalbini fethetti.

Hakkında çıkan İstanbul’a gelmek istemiyordu yönündeki haberleri de yalanlayan Cabau "İstanbul’da yaşamak istemez ki? İstanbul harika bir şehir. İstanbul’a gelmeyi ben de istiyordum ama Weley’nin diğer kulübüyle çözmesi gereken problemleri vardı.

 İstanbul, harika bir şehir. Ben kesinlikle İstanbul’a gelmek istiyordum ama Wesley’nin Inter’le çözülmesi gereken problemleri vardı. Böyle bir süreçten geçtik, o problemleri çözdüm sonra da İstanbul’a geldik. Eşinin de İstanbul’a gelmekten ve Galatasaray’la oynamaktan dolayı çok mutlu" dedi. Fenerbahçe’yi rakip takımımız olarak biliyorum diyen Cabau, eşinin de Fenerbahçe’yi yenmek istediğini söyledi.

Haberin Devamı

 Wesley Sneijder’in eşi Beyaz'a forma hediye etti. Beyaz da 'bu sefer hazırlıksız yakalanmadım' dedi ve Fenerbahçe forması çıkarttı. 'Geçen sefer Galatasaray forması geldiğinde gafil avlandım' diyen Beyaz, Alex formasını Sneijder’ın eşine armağan etti. .

 Oyunculuk kariyeri hakkında da konuşan Cabau, Hollywood’daki ilk filmi için çok heyecanlı olduğunu söyledi.Türk dizilerini çok iyi bulduğunu söyleyen Cabau, daha Türkiye’ye gelmeden oyunculuk teklifleri almaya başladığını söyledi.

 “İlk aşkı Ali”

Yolanthe, programda Türk insanlarına karşı olan sevgisini de anlattı. Türklerle büyüdüğünü söyleyen Yolanthe, 10 yaşındayken ilk aşkının Ali adlı bir Türk çocuk olduğunu da itiraf etti.             

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!