İlişki Durumu Karışık 14.bölümde dikkat çeken sahne! | Fragman izle

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık 14.bölümde dikkat çeken sahne | Fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2015 17:13

İlişki Durumu Karışık 14. yeni bölümüyle Cumartesi günü Show Tv ekranlarında. Ekranların sevilen dizisinde yeni bölüm yine çok heyecanlı geçecek.

Haberin Devamı

Show Tv'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık yeni bölümüyle yine çok konuşulacak. Ayşegül ve Can arasında ipler iyice gerildi. Aşk, kıskançlık, dostluk gibi kavramları içinde barındıran dizi bu bölümde yine hem güldürecek hem ağlatacak.Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

İlişki Durumu Karışık yeni bölümüyle 17 Ekim Cumartesi günü Show Tv'de.

14.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

14.bölüm fragmanı yayınlanan dizide işler iyice içinden çıkılmayacak bir hal alıyor. Can ile yolları ayıran Ayşegül Murat ile yeni bir hayata başlama planları yaparken işler karışır. Can'ı sevdiğini itiraf eden Ayşegül'ün başı yine belaya girecek. Can ise Ayşegül'den vazgeçemeyeceğini bir kez daha anlamıştır. Can'ın davranışlarından Ayşegül'e olan ilgisini sezen Elif ne yapacak?

Haberin Devamı

14. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Haberin Devamı

13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can Elif ile birlikte katıldığı akşam yemeğinde Ayşegül ve Murat'la karşılaşır. Ayşegül'den uzaklaşmaya kararlı olan Can Ayşegül'ün üstüne gitmekte oldukça ısrarcıdır. Can'ın bu hallerine tepki gösteren Murat Can'ın oynayacağı filmin yapımcısının Murat, senaristinin Ayşegül olduğunu Can'a söyler. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Can bu işten kurtulmanın yollarını ararken; Ayşegül, Murat’ın neden Can’ı filminde başrol olarak oynattığının cevabını almanın peşindedir.

Can ve Ayşegül arasındaki ipler gerilmişken beklenmeyen bir misafir bir anda tüm atmosferi değiştirir. Hırsız olayından sonra Ayşegül’e kötü davrandığı için Tahsin tarafından uyarılan Mediha, Ayşegül ile barışmanın yollarını arar. Mediha’nın ‘sevgi dolu’ tavırları Ayşegül’ü büyük bir şaşkınlığa sürükler. Bu sırada eve gelen Elif, Ayşegül’ün sabrını zorlar ve işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Bütün bunlar yaşanırken, Murat Ayşegül’e sürpriz bir teklifte bulunur.

İlişki Durumu Karışık 14.bölümde dikkat çeken sahne | Fragman izle


BERK OKTAY KİMDİR?

Haberin Devamı

28 Ekim 1982 senesinde Ankara’da dünyaya geldi.Boyu 1.88’dir.Babasının mesleği Muhasebe müdürlüğü, annesinin mesleği ise öğretmenliktir.Ortaokul ile lise eğitimini Ankara’da tamamladı.Üniversiteyi ise Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde okudu.

16 yaşına geldiğinde modellik ile ilgilendi ve bunu meslek olarak görüp yaptı.2000 tarihinde İstanbul’a gitti ve 1 sene sonrasında Uğurkan Erez ile tanışıp bir süre çalışma şansı buldu.2001 tarihinde Best Model’e katıldı ve başarı sağladı.

İlişki Durumu Karışık 14.bölümde dikkat çeken sahne | Fragman izle


Berk Oktay 2003 tarihinde Best Model Of Türkiye yarışmasına birçok ünlü gibi katıldı ve yarışmayı kazandı.2000 ile 2006 senelerinde modellik mesleğinle ilgilendi ve bu sırada toplam 120 civarında defilede boy gösterdi.2004 tarihinde Türkiye’de yaptığı mankenliği Avrupa ülkelerindede sürdürdü.2 sene kadar Paris’te kaldı ve önemli Avrupa markaları ile anlaşmalar yapmıştır.

Haberin Devamı

Üniversite eğitimini sürdürmek için 2006 tarihinde tekrar Türkiye’ye dönüş yaptı ve bu sırada yapımcı olan Türker İnanoğlu ona filmde oynama teklifinde bulundu.Türvak’ta oyunculuk konusunda özel ders aldı ve Erler film ile sözleşme yaptı.

BAKMADAN GEÇME!