İlayda dedesinden kalan miras için kaçırıldı

Güncelleme Tarihi:

İlayda dedesinden kalan miras için kaçırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2009 12:50

Düzce’de, ailesine ait mağazada çalışan 16 yaşındaki İlayda Fazlıoğlu, çantasını unutan müşterinin peşinden gittikten sonra kaçırıldı. Fazlıoğlu ailesi, dedesinin tüm mirasını bıraktığı tek çocukları İlayda’yı kaçıran kişinin kendilerini telefonla arayarak, mal varlığını istediğini iddia etti.

Haberin Devamı

4 Ağustos’ta meydana gelen olayda, ailesine ait bebek giyim mağazasında yaz tatilini çalışarak değerlendiren İlayda Fazlıoğlu bir müşterinin unuttuğu çantayı vermek için arkasından gittikten sonra ortadan kayboldu. Metin ve Semra Fazlıoğlu, çevrede yaptıkları aramalara rağmen kızlarını bulamayınca polise başvurdu. Polis, İlayda Fazlıoğlu’nun kaybolmasıyla ilgili soruşturma başlatırken Fazlıoğlu çifti kızları kaçırıldıktan 2 gün sonra gelen telefonla şoke oldu. İstanbul’da ankesörlü bir telefondan arayan kişi, ailenin iddiasına göre İlayda Fazlıoğlu’na dedesinden kalan mirası istedi.

Metin ve Semra Fazlıoğlu, kızlarını kaçıran 25 yaşındaki O.E.’nin servis şoförlüğü yaptığını tespit etti. Tek çocuğunun kaçırılmasının acısını yaşayan Metin Fazlıoğlu, “Babam Ali Fazlıoğlu evini, fındık bahçelerini, tarlalarını tek torunu olan kızımıza bıraktı. Kızım özel bir okulda eğitim alıyor. Sağda solda, arkadaşlarının yanında bunu konuştuysa, servis şoförlüğü yapan bu kişinin kulağına gitmiştir. Bu planlı bir şey. Kızımızın mal varlığını ele geçirmek için yapılmış bir şey” dedi.

Haberin Devamı

ANNE- BABA PERİŞAN

Kızını kaçıran kişinin kendilerini ve kızını öldürmekle tehdit ettiğini ileri süren Metin Fazlıoğlu şöyle konuştu:

“Kızımı kaçıran kişi İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan ankesörlü telefonlardan beni arıyor. ‘Sözleşme imzalamazsanız sizi öldürürüm, eşinizi yaşatmam. Düzce’ye bir gün döndüğünde senin dükkanını başına yıkacağım, seni yok edeceğim. O eşinin de parmaklarını kıracağım’ diyerek tehditler savurup, küfür edip kapatıyor. Hepsinde de aynı tehditleri savuruyor. Kızım şu anda ne durumda bilemiyorum.”

Kızının fotoğrafına bakarak gözyaşı döken ve kızını çok özlediğini belirten Semra Fazlıoğlu ise şunları söyledi:

“O.E. isimli birisi telefon ederek, ‘Kızınızı görmek istiyorsanız, sözleşme imzalayacaksınız. Eğer yapmazsanız sizi öldürürüm’ diye tehditler savurdu. Bunun üzerine araştırma yaptırdık. Polise olayı anlattık. Kızımı kaçıran şahsın Giresun’dan göç ederek Düzce’ye geldiğini öğrendik. Servis şoförlüğü yaparken kızımı tanımış olabilir.”


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!