Il Divo'dan ünlü isimler eşliğinde yeni albüm

Güncelleme Tarihi:

Il Divodan ünlü isimler eşliğinde yeni albüm
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2013 15:26

Dünyanın en başarılı crossover gruplarından Il Divo'ya ünlü isimlerin eşlik ettiği "A Musical Affair" albümü çıktı.

Haberin Devamı

Il Divo’nun 6. stüdyo albümü “A Musical Affair” Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alıyor.

Kasım ayında Broadway’de performanslar sergileyecek olan dünyanın en başarılı crossover gruplarından Il Divo’nun Phantom of the Opera, Carousel ve West Side Story gibi müzaikallerden esinlenen Broadway temalı yeni albümü, grubun meraklılarını memnun edecek bir içeriğe sahip.

12 şarkının yer aldığı albümde; Tony ve Grammy ödüllü Heather Headley, ünlü pop yıldızı ve güçlü vokal Nicole Scherzinger, Emmy ve Tony ödüllü aktris Heather Headley, İngiliz aktör ve oyuncu Michael Ball ve tüm zamanların en beğenilen kadın vokallerinden Barbra Streisand eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Albümde South Pacific’ten Some Enchanted Evening, Sefiller’den Bring Him Home ve Batı Yakası Hikayesi’nden Tonight albümde dikkat çeken parçalar. Albümde ayrıca sevilen şarkıların da yeni aranjmanları yer alıyor: Barbra Streisand düeti “Music of the Night” (Phantom of the Opera), Kristin Chenoweth düeti “All I Ask Of You” (Phantom Of The Opera); Nicole Scherzinger düeti “Memory” (Cats) ve Heather Headley düeti “Can You Feel The Love Tonight” (The Lion King).

Tüm zamanların en iyi klasik crossover grubu kabul edilen Il Divo, dünya çapında 26 milyonun üzerindeki albüm satışı ve 33’ün üzerindeki ülkede 160 altın ve platin plak ödülü ile başarısını kanıtlamış durumda.

Tenor İsviçreli Urs Buhler, İspanyol bariton Carlos Marin, Fransız Sébastien Izambard ve Amerikalı tenor David Miller’dan oluşan Il Divo’nun 10 yılı aşan müzikal kariyerinin en değerli parçalarından biri olacak bu yeni albümü mutlaka arşivlerinizde yerini almalı. Sony Music etiketiyle şimdi müzik marketlerde.

Il Divodan ünlü isimler eşliğinde yeni albüm

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!