İkoncan yeni kankalarıyla!

Güncelleme Tarihi:

İkoncan yeni kankalarıyla
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2010 10:18

Ivana Sert, 'Sex ant the City'nin stil danışmanı Patricia Field'in davetlisi olarak gittiği Marakeş'te büyük bir başarıya imza attı! Filmin seksi yıldızı Kim Catrall (Samantha) bir sahnede Ivana Sert tasarımı giydi...

Haberin Devamı

İvana Sert'ten özel pozlar / Foto Galeri

İşte Türkiye'nin en cesur dekolteleri / Haber-Galeri

Sex and the City'den özel kareler / Foto Galeri

Ünlüler hakkında bilmek istediğiniz her şey / Foto Galeri

Türkiye'nin 'ikoncan'ı Ivana Sert, 'Sex And The City 2' filminin setinde bir hafta geçirdi. Fas'ın Marakeş kentindeki çekimlerde filmin yıldızları Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) ve Kristin Davis'le (Charlotte) arkadaş olan Sert; Sabah gazetesinin haberine göre çekim izlenimlerini bir magazin dergisinde kaleme aldı:

Hemen yakın arkadaş olduk

Marakeş'te bir hafta kaldım ve her günüm dizinin ünlü oyuncuları Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ve Cynthia Nixon ile geçti. Hepsi de birbirinden tatlı insanlardı ve çok yakın arkadaş olduk. Benimle ve tasarımlarımla yakından ilgilendiler. Çekimlerden arta kalan zamanlarda beraber alışverişe çıktık, bölgenin tarihi ve kültürel yerlerini gezdik. Çok gösterişli bir ortama gireceğimi sanıyordum ama karşımda çok doğal insanlarla karşılaştım. Sette, içi kıyafet dolu üç TIR vardı. Ben de TIR'ların içine girdim ve kıyafetlerin içinde resmen kendimi kaybettim. TIR'larda bulunan kıyafetleri ve aksesuvarları denedim. Chanel, Christian Dior, Lanvin gibi markalar vardı. Aralarında tek farklı marka benimdi!

Sadece yemekte zorlandım

Haberin Devamı

Filmin orijinal fragmanında da tasarımlarımdan birkaç tane kullanıldı. Filmin en sevdiğim karakteri 'Samantha' da (Kim Cattrall) benim tasarladığım mayokiniyi giydi. Bu benim için çok ciddi bir başarıydı. Marakeş'te kaldığım süre boyunca en çok yemekler konusunda zorlandım. Damak tadıma uygun pek yemek bulamadım. Ağırlıklı olarak et, pilav ve kuskus yeniliyordu.

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!