İkizleri ortada kaldı

Güncelleme Tarihi:

İkizleri ortada kaldı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 09, 2012 00:00

Antalya’da Dumlupınar çiftini peş peşe azgın sulara atlatan kavga, dansöze 100 lira takma konusundan çıktı. Antalya’nın Konyaaltı İlçesi sahilinde denize girdikten sonra kaybolan Dumlupınar çiftinden Sabit Dumlupınar’ın cesedi, Kemer İlçe açıklarında bulundu. Deniz Dumlupınar’ı arama çalışmaları sürdürülüyor. Çiftin 13 aylık ikizleri ise ortada kaldı.

Haberin Devamı

Ä°stanbul’da oturan Deniz Dumlupınar (45) ve inÅŸaat mühendisi eÅŸi Sabit Dumlupınar (46), yılbaşı gecesi Afyonkarahisar’da tanıştıkları çiftle, cuma gecesi Antalya Konyaaltı’nda bir restoranda akÅŸam yemeÄŸinde bir araya geldi. Adı açıklanmayan Afyonkarahisarlı çift, olay öncesinde yemek yedikleri restoranda eÄŸlence sırasında Sabit Dumlupınar’ın dansöze 100 lira takmasının eÅŸiyle aralarında tartışmaya neden olduÄŸunu, uzun süre bu tartışmanın sürdüğünü kaydetti.Â

ÖLÜME ATLAMA NEDENİ DANSÖZE TAKILAN PARA / WEB TV

MUTLULUK FOTOÄžRAFLARDA KALDIÂ

Antalya’da denize girdikten sonra kaybolan Sabit- Deniz Dumlupınar çiftinin yılbaşı gecesinde Afyonkarahisar’daki Oruçoğlu Termal Resort Otel’de eğlenirken çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Dumlupınar çiftinin, gece çektirdikleri fotoğraflara mutluluklarının yansıdığı görüldü. İstanbul’dan Antalya’daki yazlığa gelirken bir gece Afyonkarahisar’da konaklayan çift, yeni yıla ikiz bebekleriyle birlikte otelin balo salonunda girdi. Sabit Dumlupınar’ın, gri renkli parlak smokinle katıldığı yılbaşı galasına eşi Deniz Dumlupınar da deri çizmeleri, kahverengi tondaki elbisesi ve jaguar desenli el çantasıyla yer aldı. Dumlupınar çiftinin, ikiz bebeklerine de Osmanlı kıyafeti giydirip fes taktırdıkları görüldü. Gece boyunca eğlenen çiftin sık sık dans etmesi fotoğraf karelerine de yansıdı.

Haberin Devamı

BU MUTLULUK MAZÄ°DA KALDI / FOTO GALERÄ°

CENAZESÄ° MORGDAN ALINDI Â

Kemer İlçesi açıklarında bulunan Sabit Dumlupınar’ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Sabit Dumlupınar’ın cenazesi, cenaze aracıyla Antalya Havalimanı’na getirildi ve buradan havayoluyla İstanbul’a götürülecek. Dumlupınar’ın cenazesi, yarın İstanbul Ataşehir’de toprağa verilecek.

Cenaze aracının Adli Tıp Kurumu morgunda ayrılmasının ardından Deniz Dumlupınar’ın kız kardeşinin oğlu Berkan Demiralp, "Aynı isimleri taşıyan 13 aylık bebekleri var. 18 yaşlarında internete kendi isimleri ile girdiklerinde anne babalarının dansöze takılan para yüzünden intihar ettiklerini duyacaklar. Bu çok üzücü" dedi.

Haberin Devamı

BÄ°R OÄžLU BULUNUYOR

Ailenin yakınları, müteahhit Sabit Dumlupınar’ın ikinci, Deniz Dumlupınar’ın ise ilk evliliği olduğunu, çiftin 5 yıl önce evlendiğini, Sabit Dumlupınar’ın ilk eşinden bir oğlu daha olduğunu ve İstanbul’da annesiyle yaşadığını söyledi.

ÖNCE KADIN, ARDINDAN KOCASI

Çift, daha sonra plaj kafeteryasında Deniz Dumlupınar’ın denize girdiğini, arkasından giden Sabit Dumlupınar’ın tüm ısrarına rağmen eşini geri döndüremediğini, sonrasında ise ikilinin azgın dalgalar arasında kaybolduğunu aktardı. Çiftin 13 ay önce tüp bebek yöntemiyle ikizleri olmuştu.

Sahil Güvenlik görevlileri, Dumlupınar çiftinin kaybolduğu bölgede arama çalışmalarına dün de devam etti. Fırtınanın önceki güne göre azaldığı, ancak botla gözlem yapmak için yeterli olmadığını söyleyen yetkililer, sahilden tarama yaparak çalışmalara devam ediyor.

ARAMALAR SÃœRÃœYOR

Haberin Devamı

Antalya’nın Konyaaltı İlçesi sahilinde denize girdikten sonra kaybolan Dumlupınar çiftinden inşaat mühendisi 46 yaşındaki Sabit Dumlupınar’ın cesedi, 40 kilometre uzaklıkta Kemer İlçesi Karaburun Koyu açıklarında bulundu. 45 yaşındaki Deniz Dumlupınar’ı arama çalışmaları halen sürdürülüyor.

Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde geçen cuma gecesi, dansöze para takma meselesi yüzünden tartıştıktan sonra denize girdikten sonra çiftten Sabit Dumlupınar’ın cesedi, denize girdiği yerden 40 kilometre uzaklıktaki Kemer İlçesi Karaburun Koyu açıklarında bugün saat 10.20 sıralarında bulundu. Bir tatil köyünün güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine denize açılan Sahil Güvenlik ekipleri, üzerinde çorabı, ayakkabısı ve parmağında yüzüğü bulunan Sabit Dumlupınar’ın cesedini karaya çıkarttı. Jandarma ekipleri cesedi Kemer Devlet Hastanesi morguna getirdi. Burada Kemer Cumhuriyet Savcısı Muhammet Yasin Başbay’ın yaptığı otopsisinin ardından Dumlupınar’ın cesedi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Haberin Devamı

Eşinden önce denize atladığı ileri sürülen Deniz Dumlupınar’ı arama çalışmaları ise hem Sabit Dumlupınar’ın cesedinin bulunduğu Kemer açıklarında, hem de denize girdiği Konyaaltı Sahili’nde sürdürülüyor. Deniz Dumlupınar’ın bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı bir ekip Konyaaltı Sahili’nde deniz yüzeyinde araştırma yaparken bir ekip de karadan bölgeyi taradı. İki sahil güvenlik dalgıcı da su altında arama çalışması yaptı. Çalışmalardan henüz sonuç alınamadı.

GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI

Görgü tanıklarından garson Osman Karagün, olay gecesi çalıştığı kafeteryadan sahile indiğini, bu sırada iki kadın ve iki erkeğin sahilde olduğunu gördüğünü söyledi. Gruptaki kadın ve erkek arasında yüksek sesle tartışma olduğunu duyduğunu belirten Karagün, daha sonra kadının denize doğru koşmaya başladığını ifade etti. Kadını yakalamaya çalıştığını ancak bu sırada gelen yüksek bir dalganın kadını açığa sürüklediğini ifade eden Karagün, "Benim arkamdan da eşi koşarak geldi. Durdurmaya fırsat kalmadan o da denize atladı. İkisi birlikte kayboldu" dedi.

Haberin Devamı

DANSÖZE PARA TARTIŞMASI

İstanbul’da oturan ve Antalya’da yazlıkları bulunan Deniz Dumlupınar ve eşi Sabit Dumlupınar, yılbaşı gecesi Afyonkarahisar’daki otelde tanıştıkları F.A.P. ve eşi H.P.’yi Antalya’ya davet etmiş, geçen cuma gecesi Konyaaltı İlçesi Akdeniz Bulvarı üzerinde bulunan bir restoranda akşam yemeğinde biraraya gelmişti. Restoranda Sabit Dumlupınar’ın dans eden oryantale 100 TL takması ikili arasında tartışmaya neden olmuş, alkol alan iki çift Konyaaltı Sahili kenarında bulunan 7 nolu plaj kafeteryasında eğlenceye devam etmişti. Bir süre sonra denize giren Deniz Dumlupınar ile hemen arkasından atlayan Sabit Dumlupınar dalgalar arasında kayboldu. Her ikisinin de ikinci evliliği olan Dumlupınar çiftinin tüp bebek yöntemiyle sahip olduğu ve kendi isimlerini verdikleri 13 aylık ikizleri Sabit Çınar ve Sude Deniz ise akrabaları Berkan Demiralp’in yanında bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!