İDO ve BUDO seferleri iptal edildi

Güncelleme Tarihi:

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2016 13:03

Marmara Bölgesi'nde etkili olan fırtına Bursa ve Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde deniz ulaşımını olumsuz etkiledi.

Haberin Devamı

Bandırma'da dev dalgalar nedeniyle yük gemileri açıkta demir atarken, küçük balıkçı tekneleri denize açılamadı. Fırtına nedeniyle İDO ve BUDO, Bursa, Bandırma, Avşa Adası ile Yalova'ya yaptığı bazı deniz otobüsü ve feribot seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.

Saatteki hızı 50 kilometreye kadar ulaşan fırtına Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, bugün saat 07.00'de yapılacak İstanbul Yenikapı-Bandırma feribot seferi ile saat 10.00 ve saat 12.30 yapılacak olan Bandırma-İstanbul Yenikapı feribot seferlerinin iptal olmasına neden oldu. Şiddetli poyraz nedeniyle Bandırma Limanı'ndakii mendireke vuran dev dalgalar ilginç görüntülere neden oldu. Fırtına nedeniyle liman dışında sıra bekleyen yük gemileri demir atmak zorunda kalırken, yiyecek ve içecek ihtiyaçları römorklarla karşılandı. İskelede bulunan küçük balıkcı tekneleri denize açılamazken, kötü hava koşulları nedeniyle Bandırma Çelebi Limanı'ndaki, tahmil ve tahliye işlemleri gerçekleşemedi. Bandırma'da fırtına yüzünden 17 Eylül Mahallesi'ndeki bir ağaçta devrildi.

Haberin Devamı

BUDO VE İDO  SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Fırtına nedeniyle BUDO ile İDO'nun Mudanya, Yalova ve Avşa Adası'na da yapacağı bir çok deniz otobüsü, hızlı feribot seferleri karşılıklı olarak iptal edildi. Meteo

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!