Ä°do annesiyle iÅŸ dünyasına giriyor

Güncelleme Tarihi:

İdo annesiyle iş dünyasına giriyor
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 31, 2011 14:45

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo, annesi Derya Tuna ile ortak bir şirket kurarak iş dünyasına adım attı. ‘İdo’ adlı yeni şirket inşaat, tekstil ve gıda sektörlerinde faaliyet gösterecek

Haberin Devamı

Milliyet'ten Serkan Arman'ın haberine göre 13 Mart’ta uğradığı silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan ancak hızla iyileşerek kısa sürede eski sağlığına kavuşması beklenen İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo, yeni adım attığı iş hayatında babasının izinden gitmeye hazırlanıyor.
Resmi kayıtlarda adı ‘İbrahim Tatlıses’ olarak geçen 1992 doğumlu İdo Tatlıses, bu ay annesi Derya Tuna ile birlikte ‘İdo İnşaat Tekstil Gıda’ adlı bir şirket kurdu. 100 bin lira sermayeli şirketin faaliyet alanı ise bir hayli geniş tutuldu.

Zor günler geçince başlayacak
Yeni şirket, İbrahim Tatlıses’in daha önce yatırım yaptığı hemen hemen tüm sektörleri kapsama alanına aldı. Buna göre yeni şirket çatısı altında, lokanta, kebap salonu ve fast - food restoranı işletmek mümkün olacak. İdo firması, konfeksiyon sektöründe de faaliyet gösterebilecek. Bunun yanı sıra her türlü inşaat ve taahhüt işleri de yeni şirketin faaliyet sahasına giriyor.  İbrahim Tatlıses’in tedavisi süresince Acıbadem Maslak Hastanesi’nden ayrılmayan Derya Tuna ve İdo Tatlıses’in, zor günleri atlattıktan sonra, inşaat, tekstil ve gıda sektörlerinde yeni projelerle yer alması bekleniyor.
 

Haberin Devamı

Hem sanatçı, hem işadamı
İbrahim Tatlıses, sanatçı kimliğinin yanı sıra işadamı hüviyetiyle de tanınıyor. Tatlıses’in 5 sektörde faaliyet gösteren şirketlerinde 600 civarında kişi çalışırken, grup şirketlerinin yıllık cirosu 20 milyon lirayı buluyor. Gıda alanında Tatlıses’in kebap salonlarının yanı sıra bir de çiğ köfte fabrikası var. Tekstilde ise ‘By Tatlıses’ markasıyla faaliyet gösteren Tatlıses, eğlence sektöründe Tatlıses TV ve İdobay Yapım gibi firmalarıyla yer alıyor.

Milletvekili aday adayı
Tatlıses, ayrıca iki otele ve hava taksi hizmeti de veren bir jet uçağına sahip. Kuzey Irak’ta ise inşaat yatırımı bulunan Tatlıses, Erbil’de 500 villa ve 5 bin konutluk bir yatırımın ortağı. Tatlıses, son olarak genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusu yaptı.
 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!