Ä°bo: Hülya AvÅŸar taklidim olur

Güncelleme Tarihi:

İbo: Hülya Avşar taklidim olur
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 21, 2006 17:55

"By Tatlıses" adını verdiği gömlek ve kravatları satışa sunan İbrahim Tatlıses, mağazasının açılışında Hülya Avşar'a dokundurmadan edemedi. Açılışa katılan Kadir İnanır'a bir gömlek hediye eden Tatlıses, "Hülya Avşar, olsa olsa benim taklidim olur" dedi.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "by Tatlıses" adını verdiği kendi üretiminden geçen gömlek, kravat ve boxerları satışa sundu. Seyrantepe'deki Tatlıses Group'un alt kısmında mağaza açan Tatlıses, aynı zamanda atölyesini mağazasının arka tarafında kurdu. Açılışta Tatlıses'in gömleklerini Brezilyalı manken Rafaela Ferraro, Barbara (sarışın) ile Elly Roza tanıttı. İbrahim Tatlıses'in ev sahipliği yaptığı açılışta göze çarpan ünlüler arasında Sinan Çetin, Kadir İnanır, Alişan, Ebru Destan, Demet Akalın, Faruk Saraç, Aydemir Akbaş ile Hakan Altun vardı. İbrahim Tatlıses, aynı zamanda kendi televizyon kanalından canlı yayın yaparak konuklarıyla röportajlar gerçekleştirdi. Sinan Çetin'e mikrofon uzatan Tatlıses, yeni dizi projesine Eylül ayında başlayacaklarını öğrendi. Şaşkınlığını 'Yine seneye mi kaldı' diyerek gösteren İbrahim Tatlıses, "6-7 bölüm çekeceğimize tam çekelim istedik. Onun içinde seneye dizimiz başlayacak" dedi. Bu arad Tatlıses, açılışa katılan Kadir İnanır'a da gömlek hediye etti.

Haberin Devamı

İbo: Hülya Avşar taklidim olur
Â
İbo: Hülya Avşar taklidim olur

Açılış sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İbrahim Tatlıses, atölyelerinde günde 700 adet gömlek diktiklerini açıkladı. Boxer işine oğlu İdo sayesinde girdiklerini söyleyen Tatlıses, "Kendim dikmezsem, imzayı kendim atmazsam bu kendi ürettiğim bir şey olmuyor. Olmayacağı içinde atölyeyi kuracağız ve kendimiz yapacağız dedik. Yoksa bu işin fasonu da var. Benim giydiğim şeyi sevenlerim de sevdiği için sadece gömlek, kravat, mendil ve boxer işine girdik. Boxer'ı İdo beyefendi giydiği için istedi. Ben normal giyiyorum ve normal giydiğim içinde bana kızıyordu. Onun için boxerda yaptık" dedi.

İbo: Hülya Avşar taklidim olur
Â
İbo: Hülya Avşar taklidim olur

Hülya Avşar taklidimdir
İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar'a dokundurmayı da ihmal etmedi. Hülya Avşar'ın da kendi adını taşıdığı tişörtlerini yeniden piyasaya sürmesiyle ilgili olarak "Onun yaptığı başka birinin ürününe ismini vermesidir. Biz kendimiz yapıyoruz. Biz işin içine girdik. Hülya Avşar olsa olsa benim taklidim olur. Yaptığım işlerin taklidi olur. Zaten tişörteleri de satmadı" diye konuştu.

Haberin Devamı

İbo: Hülya Avşar taklidim olur
Â
İbo: Hülya Avşar taklidim olur

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!