Ä°bo da sussun Kaya da sussun

Güncelleme Tarihi:

Ä°bo da sussun Kaya da sussun
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 13, 2006 00:00

İbrahim Tatlıses ile Ali Güven arasındaki söz düellosuna Kaya Çilingiroğlu da katılınca Hülya Avşar, suskunluğunu bozdu.

Haberin Devamı

 Avşar, "Erkek kısmına anlayış göstermek doğru değilmiş. Ara sıra hadlerini bildirmek gerekiyor" dedi.

Ali Güven'le flörtünün ardından, İbrahim Tatlıses'in de, "Yıllardır Hülya Avşar'ı seviyorum ama söyleyemiyorum. Onun da beni sevdiğini tahmin ediyorum" demesiyle paylaşılamayan kadın haline gelen Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun "İbo, Ali Güven'e pabuç bırakmaz" açıklamasıyla suskunluğunu bozdu. Eski eşinin bu tarz bir açıklama yapmasına sinirlenen Avşar, "Ben hayatımda yepyeni bir sayfa açtım" dedi.

Ä°bo da sussun Kaya da sussun
Â
Ä°bo da sussun Kaya da sussun

Avşar şunları söyledi: "Anladığım kadarıyla erkek kısmına anlayış göstermek, alttan almak doğru değilmiş. Gerçekten inanıyorlar. Arada bir hadlerini bildirmek gerekiyor galiba. Artık sabrım taştı. Sevgili İbrahim'e ve Kaya Çilingiroğlu'na hakkımda yorum yapmalarını yasaklıyorum. İşin suyunu çıkardılar. Biri Kaya Çilingiroğlu diğeri İbrahim Tatlıses. İkisi de konuşuyor. İbrahim Tatlıses sadece sanatçı arkadaşımdır, Kaya Çilingiroğlu da eski eşimdir. Bense hayatımda yepyeni bir sayfa açmış biri olarak göstermiş olduğum teveccühü artık fark etsinler..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!