Hüseyin Cahit Süzer intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Hüseyin Cahit Süzer intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2015 14:06

İş adamı Hüseyin Cahit Süzer ofisinde intihar etti. Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Süzer'in 62 yaşındaki kardeşi Hüseyin Cahit Süzer'in silahla yaşamına son verdiği ve Süzer'in intihar etmeden önce not bıraktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Olay, Hüseyin Cahit Süzer'in Bahçeşehir'de bulunan ofisinde meydana geldi. Saat 11.30 sıralarında ofise gelen Süzer'in soyadı öğrenilemeyen Aygül adlı sekreteri, kapının kilitli olması ve arkasında anahtar bulunması nedeniyle içeri giremedi. Süzer'in telefonları da açmaması üzerine, sekreter çilingir çağırdı. Saat 12.00 sıralarında çilingirin kapıyı açmasıyla içeri giren sekreter, işadamını kanlar içinde bulurken, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Hüseyin Cahit Süzer intihar etti

NOT BIRAKTI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hüseyin Cahit Süzer'in öldüğünü belirledi. Ofise Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 3 saatlik incelemenin ardından, Süzer'in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Süzer'in intihar etmeden önce not bıraktığı öğrenilirken, notun içeriği hakkında bilgi alınamadı.

Öte yandan, Süzer ile aynı sitede kalan eski İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı da olayın gerçekleştiği B-6 Blok'a gelerek yetkililerden bilgi aldı. İşadamı Süzer'in emlak alım satım işleri yaptığı öğrenildi.


Haberin Devamı

Şirket kaynaklarının hurriyet.com.tr'ye verdiği bilgiye göre Hüseyin Cahit Süzer'in Süzer Grubu'nda herhangi bir görevi bulunmuyordu.

Haberin Devamı

SÜZER'İN CENAZESİ ADLİ TIP'A GETİRİLDİ

Bahçeşehir'deki ofisinde başına silah sıkarak intihar eden ünlü işadamı Mustafa Süzer'in kardeşi Hüseyin Cahit Süzer'in (62) cenazesi Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Polis ekipleri ve savcı tarafından ofiste yapılan ve yaklaşık 3 saat süren incelemenin ardından, Süzer'in cenazesi, cenaze aracıyla Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Cenaze arabasına, Süzer'in ailesi ve yakınları da otomobilleriyle eşlik etti.

Hüseyin Cahit Süzer'in cenazesinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!