Hürriyet'ten yeni bir yemek gazetesi: Lezzetli Hayat

Güncelleme Tarihi:

Hürriyetten yeni bir yemek gazetesi: Lezzetli Hayat
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2021 07:06

Türkiye’nin en ünlü ve en iyi şefleriyle gastronomi yazarları Hürriyet Lezzetli Hayat’ta bir araya geliyor. Türkiye’den ve dünyadan klasik ve modern tarifler, yemek kültürü üzerine yazılar, unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekler, ağız sulandıracak öneriler, en iyi ve en yeni restoranlar ile gastronomi dünyasına ait her şey Lezzetli Hayat’ta olacak. Lezzetli Hayat bugün ve her cumartesi Hürriyet'le...

Haberin Devamı

Hürriyet Hafta Sonu Ekleri ekibinin çıkardığı, Ebru Erke’nin danışmanlığını yaptığı haftalık yemek gazetesinde Vedat Milor gibi ünlü gastronomi yazarları, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Didem Şenol gibi sevilen şefler yazılarıyla yer alacak. Hürriyet yemek yazarı Sahrap Soysal da Türkiye'nin her yöresinden tariflerle Lezzetli Hayat’ta olacak.

ÖZEL İPUÇLARI VE TARİFLER

Dr. Ayça Kaya ve beslenme uzmanı Berrin Yiğit hem sağlıklı hem de iştah kabartan önerilerini Hürriyet okurlarıyla paylaşacak. Vegan beslenenlere özel ipuçları ve tarifler, gastronomi bilgimizi gözden geçireceğimiz testler ve alışveriş önerileriyle birlikte yeme-içme dünyasına ait her şey Lezzetli Hayat’ta olacak.

Lezzetli Hayat bugün ve her cumartesi Hürriyet’in ekleri arasında yer alacak.

Haberin Devamı

Hürriyetten yeni bir yemek gazetesi: Lezzetli Hayat

 

*Türkiye'den ve dünyadan en lezzetli yemek tarifleri...

*Yemek kültürü üzerine çok önemli yazılar...

*Yöresel yemekler, sofrada fark yaratacak öneriler...

*En yeni ve en iyi restoranlar...

Ebru Erke'nin danışmanlığında hazırlandı...

Lezzetli Hayat bugün ve her cumartesi Hürriyet'le...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!