Hurriyetim eviniz olsun!

Güncelleme Tarihi:

Hurriyetim eviniz olsun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

www.hurriyetim.com.tr, ulasmak istediginiz her sey icin yeni adresiniz olacak.

Hurriyet, artik Internette yalnizca bir gazete degil. Hurriyet, her konuda her tur bilgiye erisebileceginiz bir buyuk kapi oldu ve bu kapinin adi da ‘‘Hurriyetim’’ olarak kondu.

Hurriyet Gazetesi'nin bilgi birikimi ve etik anlayisini benimseyen Hurriyetim, Turk Internet kullanicilarinin, ''guvenilir'' haberin yanisira, aradiklari her turlu bilgiye ulasabilecekleri bir site.

Hurriyet Internet Muduru Nilufer Oktem Erentok bu sorunun yanitini soyle veriyor. 'Okurlarimiz bizden eskisi gibi sadece haber almayi istemiyor. Cok daha fazla beklentileri var. Internet'te bulmak istedikleri herseye Hurriyetim ile erismelerini saglamak istiyoruz.'

Hurriyetim bu yuzden, ziyaretcilerini daha iyi tanimak istiyor. Onlar kim; nelerle ilgilenir, nasil bir hayati ozler, Internet'te ne yapmak isterler?

NEDEN HURRIYETIM?

Huriyetim, okurlarini daha yakindan tanimak, onlara daha iyi hizmet vermek icin bu yuzden 'abonelik' duzenine geciyor. Hurriyetim'e abone olanlar, hem ilave bir cok hizmetten yararlaniyor; hem de Huriyetim'in sekillenmesinde belirleyici oluyor. Ustelik abonelik, ekstra hicbir kulfet getirmiyor; ucretsiz abone olunuyor; hizmetlerden ucretsiz yararlaniliyor...

HURRIYETIM'IN FARKLARI

1- Hurriyetim yalnizca bir gazete degil. Gazeteden daha buyuk ve kapsamli bir sey. Bir tur portal.

2- Hurriyetim daha interaktif ve daha katilimci.

3- Hurriyetim Internet ziyaretcilerinin, yalnizca haber degil, her tur ihtiyacini karsilamak amacini tasiyor.

DAHA NELER VAR?

Explorer Bar: Son dakika haberlerini Explorer 5.0 kullananlar gun boyunca bu bar uzerinden takip edebilirler.

Genc Hurriyetim: Bu bolum cocuklar ve gencler icin tasarlandi. Hem eglendiriyor hem de rehberlik yapiyor.

Piyasanet: IMKB’den canli yayin. 5 dakika gecikmeyle borsada islem goren tum hisselerin durumunu ogrenebilirsiniz.

Agora: Serdar Turgut’un yonettigi bu bolum sizin sesiniz olacak. Sansursuz her dusuncenizi iletebilirisiniz.

Arsiv: 1997'den itibaren istediginiz herhangi bir gunun gazetesini bulabilirsiniz.

Insan Kaynaklari: 50 bini askin cv, bu bankada saklaniyor; is arayan isiyle; calisan arayan elemaniyla bu bolumde tanisiyor.

Seri ilanlar: Gazetede parmakla, tek tek aradiginiz ilanlari, burada daha kolay bulabilirsiniz.

Eglence Huriyetim: Tiyatrodan sinemaya, sergilerden konferanslara; ne, nerede, ne zaman yapilacak; tum ayrintilarina bu bolumden erisebilirsiniz.

Gezi Hurriyetim: Gezmek, gormek isteyenler icin bir rehber.

TARIH YAZIYORUZ

Abonelerimiz bizden her hafta, haftanin en onemli olaylarini iceren bir bulten aliyor. Bu bultende, okuyamadiginiz, kacirdiginiz onemli olaylarla ilgili bilgi ve link bulyorsunuz. E-posta olarak size gonderilen sayfadaki linkleri tiklayarak Hurriyetim'deki ilgili habere erisebiliyorsunuz.

Agora, Serdar Turgut tarafindan hazirlaniyor. Siz, her konuda ama her konuda fikrinizi yazip gonderiyorsunuz; Serdar Turgut bunlari degerlendiriyor, kategorize ediyor ve Internet'te bir 'ses' olarak varolmanizi sagliyor.

Hurriyetim, Internet'teki eviniz olmayi hedefliyor; bu yuzden genclere ve cocuklara da odalar ayrildi bu evde. Haberler, onlara gore, onlar icin yazildi; onlara ozel rehberlik hizmetleri sunuldu; sesini duyurmak isteyenlere mesaj panolari hazirlandi; muzik ve eglence de ihmal edilmedi. Bu bolum, ilkokuldan universiteye bir gencin tum ihtiyaclari gozetilerek hazirlandi.

En onemli olay, kapimizin onunde olan olaydir. Bu anlayisla Hurriyetim, bolge eklerini de yayinlamaya basladi. Giderek aramiza daha cok bolge katilacak ve Hurriyetim uzerinden kapi komsulari birbiriyle bulusacak.

Hurriyetim’i nasil eviniz yapabilirsiniz

Hurriyetim'i internet'teki eviniz haline getirmek icin sunlari yapmalisiniz.

Eger Microsoft Explorer 5.0 ve uzeri tarayici kullaniyor iseniz:

1- Tarayicinizin en uzerindeki menu cubugundan 'Tools'a tiklayin.

2- Tikladiginizda asagi dogru sarkan bir menu goreceksiniz; bu menunun en altindaki 'Internet options...' secenegini klikleyin...

3- Karsiniza ustte resmini gordugunuz turden bir kutu cikacak. Burada yazili olan adres yerine http://www.hurriyetim.com.tr adresini yazin.

4- Apply (Uygula) secenegini de tikladiktan sonra, Okey'e basin.

5- Bundan sonra Internete baglanir baglanmaz karsiniza ilk olarak Hurriyetim cikacak; Hurriyetim sizin eviniz olacak.

Eger Netscape Communicator 4.0 ve uzeri tarayici kullaniyor iseniz:

1- Ustteki menu cubugundan 'Edit'i secin ve tiklayin!

2- Tikladiginizda asagi dogru sarkan bir menu goreceksiniz. Bu menuden 'Preferences'in uzerine gelin ve tiklayin.

3- Bir kutu acilacak ve kutunun ortasinda bir adres alani goreceksiniz. Bu adres alanina http://www.hurriyetim.com.tr yazin. Okey tusuna basin.

4- Artik Internete baglanir baglanmaz Hurriyetim'de olacak; dilerseniz menudeki 'Home' butonunu tiklayarak tekrar eviniz Hurriyetim'e donebileceksiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!