Hürriyet'e Lider Gazete ödülü

Güncelleme Tarihi:

Hürriyete Lider Gazete ödülü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2001 00:00


Muharrem AYDIN, Tamer YÜKSEL / İSTANBUL
Haberin Devamı

Hürriyet, Yeşilyurt Leo Kulübü'nün farklı gelir ve sosyo-kültürel düzeydeki 5 bine yakın genç denek arasında yaptığı ankette, ‘‘Lider Gazete’’ seçildi.

Yeşilyurt Leo Kulübü'nün 2000-2001 Çalışma Dönemi'nde bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği ‘Yılın Başarılı Liderleri’ anketinin ödül töreni önceki akşam Altunizade'deki Koç Allianz Oditoryumu'nda yapıldı. Başkanlığını Öner Biçer'in yaptığı Yeşilyurt Leo Kulübü'nün anketinde ‘‘Yılın Lider Gazetesi’’ seçilen Hürriyet Gazetesi'nin ödülünü Hürriyet Gazetesi Yayın Koordinatörü Fikret Ercan aldı. Ödülü, Türk Böbrek Vakfı Gençlik Kolu üyesi Hanzade Çiftçioğlu verdi. Fikret Ercan, ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, Türkiye'de her şeyin kötü gitmediğini belirterek ‘‘Türk halkı, 17 Ağustos depreminden sonra da çok acılar çekti. Ancak bu acılardan yeni bir şey doğdu. Sivil toplum örgütlerinin gücü doğdu. Hürriyet Gazetesi onların sesi olacak’’ dedi.

Kanal D ise televizyon dalında ödül kazandı. Kanal D'nin ödülü, Yeşilyurt Leo Kulübü üyesi Mert Ak tarafından, Kanal D Dış Alımlar ve Program Planlama Koordinatörü Hatice Soysev Kolat'a verildi.

Ankette Yılın Lider İşadamı Ödülü, Koç Topluluğu Bilgi Grubu Yürütme Komitesi Başkanı ve Koç Holding Yeni İş Geliştirme Koordinatörü Ali Koç'a verildi.

Müzik dalında Levent Yüksel, haber sunucusu dalında Ali Kırca, sinema dalında Okan Bayülgen, tiyatro dalında Demet Akbağ, yerli dizi dalında İkinci Bahar, radyo dalında Number One, köşe yazarı' dalında Milliyet Gazetesi yazarı Can Dündar, sporcu dalında, halterci Halil Mutlu, İnternet servis sağlayıcı dalında ise Superonline ödül aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!