Hürriyet 55 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet 55 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2003 01:52

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren, Türk basın dünyasının liderlik bayrağını ‘‘Doğru ve güvenilir habercilik ilkesiyle’’ elinden bırakmayan gazeteniz Hürriyet, 55'inci yaşını gururla kutladı. Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Hürriyet Gazetesi'nin sahibi Aydın Doğan, törende yaptığı konuşmada, Hürriyet'in, Türkiye'de 50 yılını geride bırakan çok az sayıdaki kurumdan biri olduğunu belirtti.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İcra Kurulu Başkanı Ertuğrul Özkök ise Hürriyet'in sadece bir gazete değil, Türkiye'nin bir müessesesi olduğunu belirterek, çalışanlara, ‘‘Size bütün samimiyetimle söylüyorum ki, başınız dik olsun. Gittiğiniz her yerde, çalıştığınız müesseseyi bütün içtenliğinizle, bütün kalbinizle ve bütün rahatlığınızla savunun. Çünkü bu müessesenin verilmeyecek hiçbir hesabı yok. Altında kalacağı hiçbir yanlışı yok. Bu gazete camdan bir evdir’’ dedi.

Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Vuslat Doğan Sabancı ise tüm promosyon kampanyalarına rağmen Hürriyet'in son yedi yıldır tirajda kesintisiz birinci kaldığını, televizyonların yaptığı amansız rekabete rağmen reklamda da Türkiye'nin en fazla reklam alan markası olduğunu söyledi.

Hürriyet Medya Towers'ın Çetin Emeç Salonu'nda önceki akşam yapılan kutlama törenine, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, Doğan Medya Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İcra Kurulu Başkanı Ertuğrul Özkök, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Vuslat Doğan Sabancı, Basın Konseyi Başkanı ve Hürriyet Gazetesi Başyazarı Oktay Ekşi, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Orhan Birgit, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Y. Yılmaz, CNN Türk Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Boratav'ın yanı sıra Hürriyet Gazetesi'nin yöneticileri, yazarları ve çalışanları katıldı.

Törende 50 ve 30 yılını dolduranlara gümüş tabakları Aydın Doğan, 25 yılını dolduranlara Doğan Medya Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ tarafından verildi. 20 yıllık çalışanların altın rozet ve kolyeleri Vuslat Doğan Sabancı, Ertuğrul Özkök ve Hürriyet Gazetesi Başyazarı Oktay Ekşi tarafından verildi.

10 yıllık çalışanların gümüş rozetleri ve kolyeleri ise Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal, Mali İşler Grup Başkanı Ahmet Toksoy, Yayın Koordinatörü Fikret Ercan, Yazı İşleri Müdürleri Doğan Satmış ve Emre İskeçeli ile Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sinan Köksal tarafından verildi.

Ertuğrul Özkök, geçen yıl geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden koruma görevlisi Adnan Arı'nın oğlu Batuhan Arı'ya da bir anı plaketi verdi.

Bingöl'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle, kutlama müziksiz yapıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!